Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: “ Η κατάκτηση τίτλου θα είναι το επόμενο βήμα ”

Wijnaldum: “ Η κατάκτηση τίτλου θα είναι το επόμενο βήμα ”

Συνέντευξη στο Sky Sports παραχώρησε ο μέσος της Liverpool, Gini Wijnaldum και μίλησε αρχικά για την ήττα της ομάδας στο Camp Nou από την Barcelona και έπειτα αναφέρθηκε στο επόμενο βήμα που πρέπει να κάνει η ομάδα, δηλαδή να κατακτήσει στο άμεσο μέλλον έναν τίτλο.

Ο Gini για την ήττα στη Βαρκελώνη είπε:

“ Μετά το παιχνίδι ήμασταν πολύ απογοητευμένοι, γιατί κάναμε ένα καλό ματς και τελικά χάσαμε 3-0. Πάντα όμως πρέπει να το ξεπερνάς. Πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις τα πράγματα, που έκανες καλά την τελευταία φορά και να αλλάξεις όσα δεν έκανες καλά. ”

“ Υπήρξαν παιχνίδια μέσα στη σεζόν, όπου είχαμε παίξει χειρότερα, όμως είχαμε πάρει τη νίκη. Κάποιες φορές είχαμε την τύχη με το μέρος μας και είχαμε σκοράρει ορισμένα γκολ. Αυτή τη φορά δεν συνέβη αυτό. ”

“ Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Το πιο σημαντικό είναι, πως πιστεύουμε στην ανατροπή. ”

Ποιο είναι το επόμενο βήμα για την ομάδα:

“ Το επόμενο βήμα πρέπει να είναι η κατάκτηση ενός τίτλου και η διατήρηση της σταθερότητας σε μεγαλύτερο βαθμό από την προηγούμενη σεζόν. Αυτό πρέπει να κάνουμε κάθε σεζόν. ”

“ Έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο από την προηγούμενη σεζόν. Είμαστε καλύτερη ομάδα και πολύ πιο σταθερή ομάδα. Αν συνεχίσουμε έτσι, στο τέλος θα κατακτήσουμε κάτι. Αν όχι φέτος, σίγουρα του χρόνου. ” Είπε ο Wijnaldum.

Οι τίτλοι στο μυαλό του Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com