Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: “ Δεν έχω αντιμετωπίσει πιο δύσκολο αντίπαλο από τη Liverpool ”

Guardiola: “ Δεν έχω αντιμετωπίσει πιο δύσκολο αντίπαλο από τη Liverpool ”

O Pep Guardiola κατά τη διάρκεια του Manchester Derby της Μεγάλης Τετάρτης.

Στη Liverpool αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά ο Pep Guardiola κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τον επόμενο αγώνα της ομάδας του, κόντρα στη Leicester την Δευτέρα στις 22:00 ώρα το βράδυ στο Etihad.

Μάλιστα, αυτή τη φορά ο Καταλανός τεχνικός χαρακτήρισε τους Reds ως τον πιο δύσκολο αντίπαλο, που έχει αντιμετωπίσει ως τώρα στην προπονητική του καριέρα.

Ο Pep Guardiola ρωτήθηκε αν είναι η Liverpool ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του ως προπονητής:

“ Στο πρωτάθλημα ναι είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει. Κάθε πρωτάθλημα που παίρνεις είναι όμορφο και κάθε πρωτάθλημα έχει την δυσκολία του, αλλά αυτό είναι διαφορετικό από τα άλλα. ” Είπε ο Pep.

“ Για εμάς είναι ακόμη πιο δύσκολο, γιατί πέρυσι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και φτάσαμε τους 100 βαθμούς και φέτος είμαστε και πάλι εδώ και διεκδικούμε τον τίτλο. Είναι πολύ δύσκολο για τους αθλητές να παραμείνουν σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. ”

Για το Barcelona – Liverpool πρόσθεσε:

“ Η Liverpool πραγματοποίησε μια εξωπραγματική εμφάνιση στον αγώνα με την Barcelona. Ήταν απόλαυση να την βλέπεις να παίζει. Πάλεψαν πάρα πολύ. ”

“ Η Liverpool πρέπει να είναι περήφανη για την εμφάνισή της στο ματς. Έπαιξαν σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του κόσμου με μεγάλο θάρρος.

Η εμφάνιση της Liverpool άρεσε στον Guardiola.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com