Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις ”

Klopp: “ Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις ”

Μετά τους παίκτες της ομάδας, το σύνθημα ενόψει της συνέχειας και των τελευταίων αγώνων της σεζόν έδωσε και ο Jürgen Klopp στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Newcastle για την 37η αγωνιστική της Premier League.

Ο Γερμανός τόνισε πως οι Reds θα πρέπει να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις εβδομάδων, ενώ επιβεβαίωσε πως ο Keita θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 2 μήνες.

Ο Klopp μίλησε για το αυριανό ματς με τη Newcastle:

“ Είναι πολύ δύσκολο ματς, γιατί τελευταία βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουν πάρει κάποιες νίκες τις τελευταίες εβδομάδες και έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία. Άλλαξαν σύστημα μετά το μεταξύ μας παιχνίδι για τον πρώτο γύρο. ”

Για τον τραυματισμό του Keita:

“ Ήταν αρκετά άτυχος και έχουμε άσχημα νέα. Έχει υποστεί ζημιά ο τένοντας και θα χρειαστεί να λείψει από τα γήπεδα για τουλάχιστον 2 μήνες. Είναι άσχημα νέα με το Κύπελλο Εθνών Αφρικής να έρχεται. ”

Για την ήττα από την Barcelona:

“ Δεν υπάρχει λόγος να σταθούμε σε αυτό το παιχνίδι. Δεν υπάρχει χρόνος και το κάνουμε ποτέ. Θα πρέπει να βρούμε λύσεις για την Τρίτη και πρώτα να παίξουμε με την Newcastle. ”

“ Αν θέλεις να κερδίζεις, πρέπει να αποδέχεσαι και την ήττα. Δεν είδα και πολλά αρνητικά από το παιχνίδι μας στο Camp Nou. Κάναμε πολλά θετικά πράγματα στο χορτάρι. ”

Για τις εμφανίσεις της ομάδας ο Klopp πρόσθεσε:

“ Η ομάδα πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό και πρέπει τις συνεχίσουμε. Τα παιδιά είναι μια χαρά και βρισκόμαστε στην κούρσα του τίτλου. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να νικήσουμε την Newcastle και θα είναι πολύ δύσκολο. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες την Δευτέρα. ”

Αν θα χρειαστούν 98 βαθμοί για την κατάκτηση του τίτλου:

“ Θα ήταν αστείο, αν γνωρίζαμε με σιγουριά από τώρα πως χρειάζεσαι 98 βαθμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο τέλος. Είναι μια ξεχωριστή σεζόν. Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, γιατί η σεζόν δεν έχει τελειώσει. ”

Συνέχεια των καλών εμφανίσεων ζήτησε ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com