Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: “ Διπλό με Newcastle και να πιστέψουμε στην ανατροπή ”

Robertson: “ Διπλό με Newcastle και να πιστέψουμε στην ανατροπή ”

Μπορεί η Liverpool να υπέστη βαριά ήττα το βράδυ της Τετάρτης από την Barcelona στο Camp Nou, όμως τώρα δεν έχει χρόνο για χάσιμο και πρέπει να κλείσει τη σεζόν με νίκες και χωρίς να κατεβάσει ρυθμό, όπως δήλωσε και ο Andrew Robertson.

Ο Σκωτσέζος μπακ επίσης αναφέρθηκε στο προχθεσινό ματς και τόνισε πως οι Καταλανοί στάθηκαν αρκετά τυχεροί και το τελικό 3-0 είναι ένα πλασματικό σκορ, κάτι που ισχύει.

Ο Robbo μίλησε για το ματς της Τετάρτης και εξήγησε τι πήγε στραβά και ήρθε η ήττα για τη Liverpool:

“ Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, γιατί αν και παίξαμε καλά ηττηθήκαμε με 3-0 και είμαστε κάπως σκασμένοι τώρα. Εμείς δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας και αυτοί στάθηκαν τυχεροί στο δεύτερο τους γκολ, αλλά αυτά συμβαίνουν. ”

Τι πρέπει να κάνει η ομάδα από εδώ και πέρα:

“ Βρισκόμαστε πολύ κοντά στο τέλος της σεζόν και έχουμε ακόμη 3 και ίσως 4 ματς ως το τέλος, δεν μπορούμε να αφήσουμε το γκάζι σε ένα τέτοιο χρονικό σημείο. ”

“ Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στη Newcastle και μετά να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό στο επόμενο ματς. Θέλουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς, ώστε να συνεχίσουμε να πιέζουμε την Manchester City. Όλη η συγκέντρωσή μας είναι στο ματς με τη Newcastle. ” Τόνισε ο Robertson.

Αν πιστεύει ακόμα σε πρόκριση στον τελικό της Μαδρίτης: 

“ Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά πρώτα πρέπει να πάρουμε το διπλό το Σάββατο και έπειτα να πιστέψουμε στην ανατροπή. ”

Για την ανατροπή στο Anfield η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com