Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp εξήγησε τον ρόλο του Wijnaldum κόντρα στη Barcelona

Ο Klopp εξήγησε τον ρόλο του Wijnaldum κόντρα στη Barcelona

Σε έναν ασυνήθιστο ρόλο είδαμε τον Gini Wijnaldum στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Barcelona, αυτόν του centre forward, εφόσον δεν αγωνίστηκε ο Bobby Firmino. Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε στη σημερινή συνέντευξη τύπου για την χρησιμοποίηση του Ολλανδού στη συγκεκριμένη θέση και έδωσε τις εξηγήσεις του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γερμανός για τον Gini:

“ Ήταν μια μεγάλη πρόκληση για εκείνον να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση. Τον ρώτησα τι του λέει η θέση και μου απάντησε πως δεν ξέρει. Εγώ του είπα πως μπορεί να παίξει παντού, τότε έμεινε και εκείνος έκπληκτος. ”

“ Τον χρησιμοποιήσαμε εκεί για πολλούς διαφορετικούς λόγους και χρειάστηκε περίπου 35 λεπτά, για να καταφέρει να προσαρμοστεί. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ανέβηκε αρκετά η απόδοσή του και ήταν εξαιρετικός. ”

“ Χρειαζόμασταν έναν τέτοιο παίκτη, ο οποίος είναι καλός και στα επιθετικά και στα αμυντικά του καθήκοντα. Θέλαμε έναν παίκτη, ο οποίος θα ήταν ανάμεσα στις δύο γραμμές και θα μπορούσε να πασάρει την μπάλα με τον σωστό τρόπο. ”

“ Γνωρίζω πολύ καλά πως ο κόσμος θα λέει, ότι χρειαζόμασταν έναν άλλο επιθετικό, αλλά υπάρχουν πολλές διαφορετικές δουλείες, που μπορεί να κάνει ένας παίκτης στον αγωνιστικό χώρο και ο Gini τα πήγε πολύ καλά. Είχε παίξει σε παρόμοια θέση με την Εθνική Ολλανδίας και με τη Newcastle, οπότε ήταν ο κατάλληλος για ένα τέτοιο ματς. ” Ολοκλήρωσε ο Klopp.

Ο Klopp εξήγησε τον ρόλο του Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com