Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: “ Θα τα δώσουμε όλα, να σκοράρω ”

Mane: “ Θα τα δώσουμε όλα, να σκοράρω ”

Ο Sadio Mane ήταν αυτή τη φορά ο παίκτης, που μίλησε μαζί με τον Jürgen Klopp στη συνέντευξη τύπου στο Camp Nou και αναφέρθηκε στο είδωλό του, τον Ronaldinho, το Camp Nou, το σημερινό ματς και τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Real Madrid για την απόκτησή του.

Ο Σεναγαλέζος για τον Ronalndinho είπε:

“ Ο Ronalndinho ήταν ένας από τους ήρωές μου. Μου άρεσε πολύ να τον βλέπω να παίζει και ειδικά εδώ στο Camp Nou. Θα μου άρεσε πολύ να είχα παίξει αντίπαλός του. Ακόμα τον λατρεύω και είναι ήρωας για εμένα. ”

“ Μου άρεσαν οι ικανότητές του και το χαμόγελό του. Θα ήθελα πολύ να το είχα και εγώ, αλλά δεν είμαι ίδιοι. ”

Για το Camp Nou:

“ Το Camp Nou είναι ένα πανέμορφο γήπεδο. Παρακολουθούσα την Barcelona από μικρός και ακόμη και τώρα βλέπω La Liga μερικές φορές. Είμαστε ποδοσφαιριστές και μας αρέσει να βλέπουμε ποδόσφαιρο. ”

“ Έχουμε συνηθίσει από σπουδαίες ατμόσφαιρες από το Anfield. Θα είναι όμως καλό να παίξουμε και σε αυτό το γήπεδο. Όλες οι ομάδες θέλουν να παίξουν εδώ. Δεν νιώθουμε έξτρα άγχος όμως από το γήπεδο, θα είναι κίνητρο για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. ”

Για το ενδιαφέρον της Real Madrid:

“ Σέβομαι την La Liga είναι ένα καλό πρωτάθλημα με καλούς παίκτες, αλλά και η Premier League είναι ένα υπέροχο πρωτάθλημα και κάθε παίκτης θέλει να παίξει εδώ. ”

“ Εγώ έχω την ευκαιρία να παίζω στην Premier League και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. ”

Για το ματς:

“ Εμείς θα κάνουμε τα πάντα, για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα τα δώσουμε όλα εγώ και η ομάδα, μακάρι να σκοράρω. ”

Για τον Coutinho ο Sadio Mane ανέφερε:

“ Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Μας έχει λείψει και ζήλεψα λίγο, όταν η Barcelona τον απέκτησε από εμάς. Είναι ακόμα πολύ νέος και έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Είμαστε χαρούμενοι που θα τον δούμε ξανά. ”

Γκολ και στη Barcelona θέλει να βάλει ο Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com