Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Θα παλέψουμε σαν τρελοί ”

Klopp: “ Θα παλέψουμε σαν τρελοί ”

Στο Camp Nou από την Barcelona φιλοξενείται απόψε το βράδυ η Liverpool και ο Jürgen Klopp τόνισε πως η ομάδα θα παλέψει σαν τρελή στον αγώνα, προκειμένου να φτάσει στη νίκη και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό της Μαδρίτης.

Οι Reds δεδομένα χρειάζονται μια καλή εμφάνιση στην Βαρκελώνη και ο Γερμανός τεχνικός διαβεβαίωσε τον κόσμο, πως οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα.

Οι δηλώσεις του Klopp για τον αγώνα:

“ Οι αγώνες κόντρα στη Barcelona είναι από τους πιο δύσκολους στον κόσμο. Παίζουμε και κόντρα στην Manchester City στο πρωτάθλημα, οπότε ούτε εκεί μπορούμε να κάνουμε περίπατο. ”

“ Δεν θέλουμε να αποφύγουμε τα δύσκολα παιχνίδια. Δεν αποτελούν πρόβλημα για εμάς. Είναι σίγουρο πως θα υποφέρουμε, αλλά θα βρούμε και καλές στιγμές, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Ελπίζω να το κάνουμε. ”

“ Μπορεί ο κόσμος να λέει, πως η Barcelona δεν είναι η αυτή που ήταν πριν από μερικά χρόνια, όμως και πάλι είναι μια εξαιρετική ομάδα. Για εμάς φέτος είναι ο δεύτερος χρόνος σε υψηλό επίπεδο. Οι παίκτες μου δεν το κάνουν για 20 χρόνια. ”

Αν θα μπορούσε να προετοιμαστεί καλύτερα για τον αγώνα:

“ Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα, μόνο αν ήμασταν ήδη πρωταθλητές. Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, ίσως είχε συμβεί τώρα αυτό. Αλλά φέτος όχι. Μας αρέσει αυτή η κατάσταση, τα παιδιά την δημιουργήσαν και θα την απολαύσουμε. ”

“ Μέχρι πριν δύο χρόνια η πρόκριση στο Champions League ήταν ένα τεράστιο επίτευγμα και τώρα είμαστε στα ημιτελικά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Μας αρέσει αυτό.”

Πως βλέπει τον αγώνα:

“ Δεν χρειαζόμαστε κανένα έξτρα κίνητρο για τον αγώνα. Εμείς θα παλέψουμε σαν τρελοί στο ματς. Θα ονειρευτούμε όπως πάντα και θα τα δοκιμάσουμε όλα. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος η Barcelona, αλλά εμείς θα το προσπαθήσουμε και θέλουμε να το καταφέρουμε. ” Δήλωσε ο Klopp.

Ο Klopp κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com