Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Valverde: “ Τρομακτική η Liverpool, να νιώσει τη δύναμη του Camp Nou ”

Valverde: “ Τρομακτική η Liverpool, να νιώσει τη δύναμη του Camp Nou ”

Για τη Liverpool και τον σημερινό αγώνα μίλησε ο προπονητής της Barcelona, Ernesto Valverde και την χαρακτήρισε ως έναν τρομακτικό αντίπαλο, αλλά τόνισε πως θα πρέπει να νιώσει την δύναμη του Camp Nou και να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους Καταλανούς.

Ο Ισπανός τεχνικός για τη Liverpool δήλωσε:

“ Είναι μια τρομακτική ομάδα για πολλούς διαφορετικούς λόγους, μια πολύ καλή ομάδα. ”

“ Παίζουν ακόμη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στην Manchester City, ενώ εδώ το πρωτάθλημα τελείωσε και το πήραμε. Πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα με καλούς επιθετικούς. Έχουν ένα πολύ υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι τους και μεγάλη ταχύτητα. Είναι παρόμοια ομάδα με την Dortmund του Klopp. Έχουν χάσει μόνο ένα παιχνίδι στην Premier League, αυτό λέει πολλά. ”

Αν έχει παρακολουθήσει αγώνα των Reds:

“ Είχα δει τον αγώνα με την Chelsea και το παιχνίδι είχε κριθεί στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε στην πίεση της Liverpool. Θα μας πιέσουν ψηλά και ανεβάζουν την άμυνα επίσης ψηλά. Αν βρουν χώρους, θα σε τιμωρήσουν. Κρατάνε τον υψηλό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του ματς. ”

Αν αναγνωρίζει την ποιότητά της ομάδας του Klopp:

“ Ναι, εννοείται πως την αναγνωρίζω. Δεν έχουν αλλάξει και πολλά από τον περσινό τελικό. Υπάρχει μια αλλαγή στον τερματοφύλακα και ίσως άλλη μια με τον Keita. ”

“ Είναι αρκετά παρόμοια η ενδεκάδα τους σε σχέση με πέρυσι. Έχουν επίσης ίδιο τρόπο παιχνιδιού και τον ίδιο προπονητή. Έχουν εμπειριά από τον περσινό τελικό. ”

Για τη δύναμη του Camp Nou ο Valverde πρόσθεσε:

“ Το Camp Nou και οι οπαδοί μας ήταν καθοριστικοί τις προηγούμενες εβδομάδες. Υπήρξαν παιχνίδια, που είχαμε και 90.000 κόσμο. ”

“ Εμείς νιώθουμε την δύναμη του Camp Nou, το ίδιο και οι αντίπαλοι και πρέπει να το νιώσει και η Liverpool. Οι οπαδοί μας θα μας βοηθήσουν, όπως θα γίνει και στο Anfield με τη Liverpool. ”

Ο προπονητής της Barcelona, Ernesto Valverde.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com