Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Robertson μίλησε για την Barcelona και τον Messi

Ο Robertson μίλησε για την Barcelona και τον Messi

Την Τετάρτη, Πρωτομαγιά είναι ο επόμενος αγώνας για τη Liverpool και μάλιστα κόντρα στη Barcelona για τα ημιτελικά του Uefa Champions League στο Camp Nou. Ο Andrew Robertson 3 μέρες πριν το παιχνίδι.  μίλησε για την αναμέτρηση με τους Καταλανούς.

Ο Σκωτσέζος για την Barcelona δήλωσε τα εξής:

“ Η αναμέτρηση με την Barcelona θα είναι μια πολύ σπουδαία πρόκληση για εμάς, αλλά αν καταφέρουμε να περάσουμε, θα έχουμε περισσότερη εμπειρία στον τελικό σε σχέση με πέρυσι. ”

“ Αν το Champions League είναι απλά μια εναλλακτική επιλογή για την κατάκτηση τροπαίου, τότε τα έχουμε πάει εξαιρετικά στη διοργάνωση ως τώρα. Για εμένα είναι ίσως η πιο σπουδαία διοργάνωση με τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και εμείς θα προσπαθήσουμε να την κατακτήσουμε, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες. ”

Ο Andy Robertson αναφέρθηκε και στον Lionel Messi στις δηλώσεις του και τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο:

“ Ο Messi μπορεί μπορεί εύκολα να δημιουργήσει προβλήματα και να πληγώσει αντίπαλες της ομάδες, γι’ αυτό και είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. ” Πρόσθεσε ο Robbo.

“ Η Manchester United το κατάλαβε αυτό στον αγώνα του Camp Nou. Ήταν τρομακτικός απέναντι στην United. Τώρα πρέπει εμείς να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε και εκείνον και τους υπόλοιπους επιθετικούς της Barcelona. ”

Ο Messi πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com