Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lijnders: «Απίστευτος προπονητής ο Slot»

Lijnders: «Απίστευτος προπονητής ο Slot»

Μόνο τα καλύτερα είχε να πει ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή της Liverpool, Pep Lijnders για τον νέο πρώτο τεχνικό των Reds, Arne Slot.

Ο 45χρονος Ολλανδός υπέγραψε συμβόλαιο με τους Reds για τα επόμενα τρία χρόνια και θα φτάσει στο Anfield μετά από τρεις άκρως επιτυχημένες σεζόν με τη Feyenoord, κατά τη διάρκεια των οποίων την οδήγησε στον τίτλο του πρωταθλήματος το 2023 και αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στην Eredivisie σε δύο περιπτώσεις, κατέκτησε το κύπελλο Ολλανδίας, ενώ συμμετείχε επίσης και στον τελικό του Uefa Europa Conference League το 2022.

Οι συστάσεις είναι οι καλύτερες δυνατές και από τον Lijnders, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε εκείνος στην Athletic UK.

Ανάμεσα στα λεγόμενα του, ήταν τα εξής:

“ Ήρθε στο σπίτι μου στην Ολλανδία πριν από περίπου εννέα χρόνια. Από τότε έχουμε μείνει σε στενή επαφή. Είναι απίστευτος προπονητής. ”

“ Χρειάζεσαι έναν προπονητή σαν τον Arne που να είναι κοντά σε αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια όσον αφορά την κατοχή της μπάλας στο αντίπαλο μισό, το πρέσινγκ, το πρέσινγκ ψηλά. Έχει κάνει καλά βήματα και τώρα είναι η ευκαιρία να κάνει άλλο ένα μεγάλο βήμα. ”

“Πιστεύω ότι οι καλύτεροι προπονητές της Liverpool έρχονταν πάντα με αυτόν τον τρόπο, όπου μεγάλωσαν με την ομάδα για να γίνουν εξαιρετικοί. Ο Arne έχει τα πάντα μέσα του για να έχει επιτυχία εδώ. ”

Ο Pep Lijnders αποθέωσε τον Arne Slot.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com