Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: “ Θα αντάλλαζα όλες τις διακρίσεις με τον τίτλο ”

Robertson: “ Θα αντάλλαζα όλες τις διακρίσεις με τον τίτλο ”

Ο Andrew Robertson ψηφίστηκε προ ολίγων ημερών ως ο καλύτερος αριστερός μπακ στην Premier League και βρίσκεται στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν, ωστόσο ο ίδιος τόνισε πως αν μπορούσε θα αντάλλαζε όλες τις διακρίσεις και τα βραβεία με τρόπαια.

Ο Robbo ρωτήθηκε για την παρουσία του στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν για την Premier League:

“ Είναι ένα τεράστιο επίτευγμα να βρίσκεσαι στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν και να σε έχουν ψηφίσει οι συνάδελφοί στου. Πραγματικά το εκτιμώ πολύ αυτό. ”

“ Είμαι περήφανος που και εγώ και τα άλλα 3 παιδιά βρισκόμαστε στην ενδεκάδα της σεζόν. Είναι φανταστικό επίτευγμα και για εκείνους, αλλά εγώ προσωπικά θα αντάλλαζα όλες τις διακρίσεις με τρόπαια. Ακόμα προσπαθούμε να κατακτήσουμε τρόπαια τη φετινή σεζόν και εγώ είμαι τέτοιος τύπος ανθρώπου. Προτιμώ τα τρόπαια. ” Δήλωσε ο Robertson.

“ Εννοείται πως θα είμαι πολύ πεφήφανος με τον εαυτό μου στο τέλος της σεζόν για την παρουσία μου στην καλύτερη ενδεκάδα. ”

Τέλος, ρωτήθηκε αν θα παρακολουθήσει τον σημερινό αγώνα της City με την Burnley:

“ Δεν θα αλλάξει κάτι, αν τον παρακολουθήσω, έτσι δεν είναι; Δεν προσπαθήσω να τον δω, αν κάνω κάτι άλλο, για παράδειγμα με τα παιδιά μου. Εμείς απλά θέλουμε να χάσουν βαθμούς. Δεν θα γίνει κάτι, αν τον δω εγώ ή όχι. ”

Ο Robertson πανηγυρίζει στο ματς κόντρα στην City στο Etihad.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com