Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: “ Κίνητρο για εμάς η περσινή ήττα στο Κίεβο ”

Robertson: “ Κίνητρο για εμάς η περσινή ήττα στο Κίεβο ”

Δηλώσεις στη Liverpool Echo παραχώρησε ο αριστερός οπισθοφύλακας της Liverpool, Andrew Robertson και εξήγησε πως η ήττα της ομάδας στον περσινό τελικό του Champions League στο Κίεβο έχει βοηθήσει τους Reds κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Η ομάδα του Klopp μπορεί να ηττήθηκε στον περσινό τελικό από την Real Madrid, όμως φέτος δείχνει διατεθειμένη να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Robbo μίλησε για τη φετινή σεζόν των Reds και την περσινή ήττα στον τελικό:

“ Έχουμε χρησιμοποιήσει την ήττα μας στον τελικό του Κιέβου ως κίνητρο σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. ”

“ Πολλές ομάδες θα τις είχε πάρει από κάτω και πιθανότατα θα είχαν μια απογοητευτική σεζόν, αλλά εμείς χρησιμοποιήσαμε την ήττα ως κίνητρο και τα έχουμε πάει πολύ καλά ως τώρα στη σεζόν. ” Είπε ο Robertson.

“ Μπορεί να μην έχει φανεί ακόμα η σκληρή μας δουλειά (γιατί η ομάδα δεν έχει κατακτήσει τρόπαιο μέχρι στιγμής), αλλά έχουμε πραγματοποιήσει μια φανταστική σεζόν και πλέον βρισκόμαστε στην τελευταία στροφή. ”

“ Στον τελικό του Κιέβου αντιμετωπίσαμε μια πολύ έμπειρη και καλή ομάδα, η οποία ήθελε να κατακτήσει το τρόπαιο για τρίτη συνεχόμενη φορά. Προηγήθηκαν στο σκορ και έπειτα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με την εμπειρία τους. ”

Ο Robertson στον περσινό τελικό του Κιέβου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com