Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μένει στην Burnley ο Craig Bellamy ή πάει προς Μόναχο?

Μένει στην Burnley ο Craig Bellamy ή πάει προς Μόναχο?

Σε έναν απίθανο συνδυασμό σεναρίων, ο πρώην Κόκκινος Craig Bellamy συνδέθηκε με ανάληψη καθηκόντων στην Bayern Munich και στην Burnley, εξ αιτίας του Vincent Kompany.

Σε μια συγκλονιστική εξέλιξη, η Bayern Munich είναι κοντά στη συμφωνία με τον Vincent Kompany ως ο επόμενος προπονητής της, ωθώντας τον βοηθό του Craig Bellamy, στα πρωτοσέλιδα. Ο βαυαρικός σύλλογος επέλεξε να χωρίσει τους δρόμους του με τον Thomas Tuchel και έκτοτε έχει συνδεθεί με αμέτρητους προπονητές, χωρίς καμία επιτυχία, αλλά το βράδυ της Τετάρτης έφερε νέα έκπληξη.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο Vincent Kompany είναι έτοιμος να χρισθεί επόμενος προπονητής της Bayern, παρά τον υποβιβασμό της Burnley. Η ομάδα του Βέλγου συγκέντρωσε μόλις 24 βαθμούς για να τερματίσει 19η, παρά το γεγονός ότι είδε ο σύλλογος τον υποστήριξε στην μεταγραφική περίοδο με 15 μεταγραφές, αξίας άνω των 100 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Craig Bellamy είναι ο βοηθός του μάνατζερ στο Turf Moor και έχουν συνεργαστεί στενά από το 2019, όταν ο πρώην Red διορίστηκε ως μάνατζερ της Anderlecht U21, μετά την πρόσληψη του Kompany στον σύλλογο.

Το δίδυμο αυτό ήταν προηγουμένως συμπαίκτες στη Manchester City, αλλά λέγεται ότι είναι «απίθανο» ο Bellamy να έρθει μαζί του στην Bundesliga, αν και θα μπορούσε να είναι υποψήφιος για να αναλάβει τη Burnley.

Δύο αντίθετες θέσεις εργασίας, τουλάχιστον και εντελώς απροσδόκητες.

Ο Kompany και η Bayern δείχνουν ως σαν μια από τις πιο απίθανες ζεύξεις, αλλά το ρεπορτάζ της Telegraph αναφέρει ότι ο γερμανικός σύλλογος «είναι σίγουρος ότι η συμφωνία έχει γίνει» και θα μπορούσε να είναι επίσημο αυτή την εβδομάδα.

Ο Bellamy εργάζεται ως βοηθός μάνατζερ του Kompany από το 2022, αλλά δεν έχει δουλέψει μόνος του 1ος προπονητής ως τώρα και ο χρόνος θα δείξει εάν η ομάδα της Championship θα στραφεί σε αυτόν. Ο Ουαλός έπαιξε 79 παιχνίδια για τη Liverpool σε δύο περιόδους (2006/07 και 2011/12) και ήταν μέλος της ομάδας που σήκωσε το Carabao cup το 2012.

Μένει στην Burnley ο Craig Bellamy ή πάει προς Μόναχο?
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com