Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: “ Από κανέναν δεν περιμένουμε χάρη ”

Robertson: “ Από κανέναν δεν περιμένουμε χάρη ”

Δηλώσεις στο Sky Sports, το οποίο μετέδωσε χθες τον αγώνα στην Αγγλία παραχώρησε ο Andrew Robertson και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι και για τη συνέχεια, ενώ επίσης ξεκαθάρισε πως η Liverpool δεν περιμένει από καμία ομάδα να της κάνει την χάρη και να κερδίσει την Manchester City ή έστω να της πάρει ισοπαλία.

Ο Robbo για την συνέχεια τόνισε:

“ Είδα τον αγώνα της City την Τετάρτη ή τουλάχιστον έκανα πως τον είδα. Δεν περιμένουμε καμία χάρη από κανέναν, εμείς το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να μεταφέρουμε το άγχος στη City. ”

“ Αν κάνουν μόνο νίκες, θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα και το γνωρίζουμε αυτό. Αλλά εμείς θέλουμε να τους βάζουμε συνεχώς το άγχος, ώστε να γκελάρουν. Θα περιμένουμε να συμβεί αυτό. ” Είπε ο Robertson.

Για την εύκολη χθεσινή επικράτηση επί της Huddersfield με 5-0, τις ασίστ του και την σχέση του με τον Trent:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος με τις ασίστ μου. Έβγαλε και μια ο Trent, αλλά εγώ συνεχίζω είμαι από πάνω του. Όλα έχουν να κάνουν με την ομάδα, πρέπει να την βοηθάμε και τα νούμερα αποδεικνύουν, πως φέτος το έχουμε καταφέρει. ”

“ Έχουμε μια φιλική σχέση με τον Trent. Όποιος και να έχει τις περισσότερες στο τέλος της σεζόν θα είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα. ”

Ο Robertson έδωσε την ασίστ για το δεύτερο γκολ του Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com