Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Siewert: «Πολλά μπράβο στον Jurgen για το έργο του!»

Siewert: «Πολλά μπράβο στον Jurgen για το έργο του!»

Ιπποτικές και κολακευτικές για τον Jurgen Klopp ήταν οι δηλώσεις του Jan Siewert μετά τη χθεσινή ήττα της ομάδας του στο Anfield.

Ο προπονητής της Huddersfield (και διάδοχος του κουμπάρου του Γερμανού, David Wagner), στα πλαίσια της post-game συνέντευξης τύπου του, απένειμε τα εύσημα στον προπονητή της Liverpool για το δημιούργημά του στα 3,5 χρόνια παρουσίας του στο Anfield.

Ας δούμε τι ακριβώς δήλωσε ο Siewert τόσο περί του θέματος, όσο και γενικότερα για το χθεσινοβραδινό παιχνίδι:

«Περιμέναμε ένα δύσκολο βράδυ.»

«Είμαστε δύο προπονητές πού αρεσκόμαστε στο επιθετικό ποδόσφαιρο, και αυτό ήταν εμφανές καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.»

«Από το πρώτο λεπτό ήμασταν ‘κομπάρσοι’, όμως μέσα στο γήπεδο ήμασταν ‘πρωταγωνιστές’. και αυτό ίσως εξέπληξε τον αντίπαλο, διότι τα επόμενα 15 λεπτά (μετά το γκολ του Keita) ήταν δικά μας.»

«Είχαμε κάποια corners και δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις. Αυτό με έκανε πραγματικά περήφανο. Δε μου αρέσει το τελικό αποτέλεσμα, όμως αυτό είναι φυσιολογικό.»

«Αγωνιστήκαμε εναντίον μίας ομάδας ή οποία έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια και παρουσιάζει έναν φανταστικό τρόπο παιχνιδιού, τον οποίο πήρε χρόνο στον Jurgen για να δημιουργήσει. Και πιστεύω ότι η ομάδα του θα εξελιχθεί ακόμα περισσότερο.»

«Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον Jurgen και σε αυτό πού κάνει εδώ στη Liverpool. Όλοι γνωρίζουμε ότι μπορούσαν να μας τιμωρήσουν απόψε.»

Jurgen Klopp και Jan Siewert στους πάγκους τους κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού αγώνα.
Jurgen Klopp και Jan Siewert στους πάγκους τους κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού αγώνα. 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com