Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διέλυσε για πλάκα τη Huddersfield και επέστρεψε στην κορυφή η Liverpool!

Διέλυσε για πλάκα τη Huddersfield και επέστρεψε στην κορυφή η Liverpool!

Από πριν γνωρίζαμε, πως ο αγώνας κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν εύκολος και η Liverpool θα έπαιρνε μια εύκολη νίκη, αλλά μάλλον κανείς δεν το περίμενε τόσο εύκολο. Το άγχος της ομάδας του Klopp κράτησε μόλις 15 δευτερόλεπτα, όσο δηλαδή χρειάστηκε η ομάδα, για να ανοίξει το σκορ και τον δρόμο για τη μεγάλη νίκη επί της Huddersfield με σκορ 5-0.

Ένα γκολ σκόραρε ο Naby Keita και από δύο οι Mo Salah και Sadio Mane για τη Liverpool.

Α’ Ημίχρονο: Μη αναμενόμενη η ενδεκάδα της Liverpool από τον Jürgen Klopp, καθώς ο Bobby Firmino έμεινε εκτός αποστολής με ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο Daniel Sturridge και ο Dejan Lovren προτιμήθηκε αντί του Joel Matip. Με το ξεκίνημα του αγώνα οι Reds άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Naby Keita! Λάθος της άμυνας της Huddersfield, ασίστ του Mo Salah και ο μέσος από τη Γουινέα έκανε το 1-0 στα 15 δευτερόλεπτα! Ένα λεπτό αργότερα ο Mo Salah προσπάθησε να διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδας με ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Lossl είχε απάντηση. Ο Αιγύπτιος προσπάθησε να σκοράρει και στο 15’, αλλά το δεξί του σουτ δεν βρήκε εστία. Λίγο πιο ψηλά από τα δοκάρια του Lossl έφυγε η κεφαλιά του van Dijk στο 17ο λεπτό. 6 λεπτά αργότερα οι Reds βρήκαν το δεύτερο γκολ τους στο παιχνίδι με κεφαλιά του Sadio Mane, την ασίστ ο Andrew Robertson. Μια ακόμη για τον Σκωτσέζο μπακ. Το γκολ το έψαχνε και ο Daniel Sturridge, αλλά η προσπάθειά του στο 29’ ήταν αρκετά άστοχη. Πολύ ωραία συνεργασία των παικτών της Liverpool στο 43’ με την μπάλα να στρώνεται στον Henderson, αλλά ο αρχηγός δεν τελείωσε καλά τη φάση. Λίγο πριν φύγει το πρώτο μέρος, στις καθυστερήσεις του η Liverpool έκανε το 3-0! Ο Trent Alexander-Arnold με μια καταπληκτική πάσα βρήκε τον Mo Salah, ο Αιγύπτιος τελείωσε με υποδειγματικό τρόπο τη φάση, με αποτέλεσμα να φτάσει τα 20 τέρματα τη φετινή σεζόν και ο Trent να προσθέσει μια ακόμη ασίστ στο ενεργητικό του.

Β’ Ημίχρονο: Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι Reds στο 49’ με πλασέ του Mane να φεύγει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια της εστίας των φιλοξενούμενων. Δύο επικίνδυνες στιγμές δημιούργησε η Huddersfield στο 51’, όμως οι Lovren και Keita έβγαλαν την άμυνα για τους Reds. Ο Alisson είχε απάντηση στην προσπάθεια του Bacuna στο 55ο λεπτό. Καλή προσπάθεια, αλλά άστοχο τελείωμα από τον Naby Keita στο 60ο λεπτό. Ένα απίστευτο γκολ παραλίγο να βάλει ο Mo Salah στο 62’, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι για πολύ λίγο και κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων των Terries. Οι Reds έψαχναν το τέταρτο γκολ σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου και τελικά το βρήκαν στο 66’ με τον Sadio Mane. Ο Σεναγελέζος σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς και πάλι με κεφαλιά μετά από εξαιρετική ασίστ του Henderson. Στα γήπεδα επέστρεψε στο 73’ ο Alex Oxlade-Chamberlain, καθώς πήρε τη θέση του Wijnaldum. Στο ίδιο λεπτό αντικαταστάθηκε και ο Sturridge από τον Shaqiri. Μάλιστα, ο Ox παραλίγο να σκοράρει στο 76’, όταν εκείνος και οι Shaqiri και Salah συνεργάστηκαν άψογα, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση ο Άγγλος μέσος, να κάνει τέλεια προσποίηση, αλλά να μη σκοράρει. Δοκάρι για τους Reds είχε στο 77’ ο Sadio Mane με κεφαλιά. Είχε και ο Lovren τη δική του μεγάλη ευκαιρία 3 λεπτά αργότερα. Το σουτ του Κροάτη δεν βρήκε εστία. Ο Sadio Mane είχε φτάσει τον Mo Salah στα γκολ με το δεύτερο του τέρμα και ο Φαραώ τον πέρασε ξανά στο 83’ γράφοντας το 5-0 για τη Liverpool! Ο Shaqiri άνοιξε την άμυνα της Huddersfield με μια τέλεια πάσα, ο Robertson έκανε την τελική πάσα βγάζοντας τη δεύτερη του σημερινή ασίστ και ο Salah από κοντά έκανε 5 τα τέρματα των Reds. Στο 87’ ο Alexander-Arnold παραχώρησε τη θέση του στον Joe Gomez. Ο Mo Salah έφτασε κοντά στο 6-0 με μια προσωπική ενέργεια στο 92ο λεπτό. 

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τετάρτης με αντίπαλο την Barcelona στο Camp Nou για τα ημιτελικά του Uefa Champions League.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold (Gomez), Van Dijk, Lovren, Robertson, Wijnaldum (73’ Chamberlain), Henderson, Keita, Salah, Sturridge (73’ Shaqiri), Mane.

Huddersfield: Lossl, Smith, Kongolo, Hogg, Bacuna, Grant, Mbenga, Mounie, Schindler, Stankovic, Durm

Ο Salah γράφει το 3-0 για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com