Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Cardiff – Liverpool (preview)

Cardiff – Liverpool (preview)

Την Cardiff αντιμετωπίζει η Liverpool το απόγευμα της Κυριακής (21/4) στις 18:00 ώρα Ελλάδος για την 35η αγωνιστική της Premier League και θέλει νίκη, προκειμένου να βρεθεί ξανά μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Reds προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί της Chelsea και την εύκολη επικράτηση στο Dragao με 1-4 και έπεσαν από την κορυφή νωρίτερα σήμερα, αφού η Manchester City κέρδισε την Tottenham με 1-0 στο Etihad Stadium.

Αγωνιστικά προβλήματα για τη Liverpool δεν υπάρχουν μετά από αρκετό καιρό, καθώς ο Joe Gomez επέστρεψε στην μεσοβδόμαδη αναμέτρηση στην Πορτογαλία, ο Chamberlain ανεβάζει στροφές στις προπονήσεις και ο Dejan Lovren έχει ξεπεράσει την ίωση, που τον ταλαιπωρείσαι τις τελευταίες ημέρες.

Αυτό σημαίνει πως οι Reds θα αγωνιστούν και πλήρεις και πιθανότατα χωρίς εκπλήξεις. Ο Bobby Firmino θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα και θα πάρει τη θέση του Origi και μάζι τους Salah και Mane θα συνθέσουν την επιθετική τριάδα της ομάδας του Klopp.

Στην άμυνα δύσκολα θα υπάρξει κάποια αλλαγή με τους Matip, van Dijk, Alexander-Arnold μαι Robertson να ξεκινάνε ξανά. Για τις τρείς θέσεις του κέντρου φαβορί είναι οι Fabinho και Henderson.

Η αυριανή αντίπαλος των Reds, Cardiff βρίσκεται στην 18η θέση της βαθμολογίας και στο -3 από την 17η, η οποία οδηγεί στη σωτηρία. Μεσοβδόμαδα πήρε ένα σπουδαίο διπλό επί της Brighton μέσα στο Amex.

Αμφίβολος για τους Bluebirds είναι ο Gunnarson, αλλά πιθανότατα θα προλάβει την αυριανή αναμέτρηση. Ο Leandro Bacuna θα ξεκινήσει, αν δεν προλάβει ο Ισλανδός.

Οι Sol Bamba, Connoly και Patterson αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν θα προλάβουν τον αγώνα.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Martin Atkinson.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι Reds είχαν επικρατήσει με 4-1 στο Anfield. Δύο γκολ είχε σκοράρει ο Sadio Mane και από ένα οι Shaqiri και Salah.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Η Liverpool έχει κερδίσει και στους 3 αγώνες για την Premier League κόντρα στην Cardiff, σκοράροντας 13 τέρματα.
  • Οι Reds είχαν κατακτήσει τον τελευταίο τους τίτλο, το League Cup του 2012 κόντρα στην Cardiff.
  • Αγνοεί τη νίκη για 6 συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια η Cardiff.
  • Η Liverpool θέλει την ένατη σερί της νίκη για πρώτη φορά από το 2014.
  • Με έναν πόντο οι Reds θα φτάσουν τους 86, όσους συγκέντρωσαν τη σεζόν 2008-09.
  • 27-3 τέρματα και μόνο νίκες για την ομάδα του Klopp στα τελευταία 9 κόντρα σε νεοφώτιστές ομάδες.
  • Ο Mo Salah χρειάζεται ένα γκολ για να φτάσει τα 20 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο Suarez ήταν ο τελευταίος Κόκκινος που το είχε καταφέρει.
  • Ο Mane έχει σκοράρει 10 γκολ στα 12 τελευταία του ματς για την Premier League.
Για το διπλό και την κορυφή κόντρα στην Cardiff οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com