Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: “ Έχουμε απέναντί μας την καλύτερη Liverpool όλων των εποχών ”

Guardiola: “ Έχουμε απέναντί μας την καλύτερη Liverpool όλων των εποχών ”

Στην κορυφή της Premier League πέρασε ξανά η Manchester City μετά την νίκη νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι με σκορ 1-0 επί της Tottenham Hotspur στο Etihad Stadium. Ο Pep Guardiola παραχώρησε δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης και φυσικά αναφέρθηκε στη μάχη για την κατάκτηση του πρωτάθληματος και στη Liverpool, η οποία διεκδικεί το double.

Αρχικά ρωτήθηκε αν πιστεύει πως η ομάδα του θα κατακτήσει τελικά τον τίτλο:

“ Ο τίτλος είναι στο δικό μας χέρι και μπορούμε να τον κατακτήσουμε. ” Απάντησε ο Ισπανός.

Πως βλέπει την συνέχεια:

“ Εμείς στον σύλλογο μας παλεύουμε κάθε μέρα για το καλύτερο και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Δεν έχει σημασία τι θα συμβεί στο τέλος. ”

“ Θα δούμε που θα μας βγάλει η προσπάθειά μας. Έχουμε απέναντί μας την καλύτερη Liverpool όλων των εποχών. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες που έχω δει στη ζωή μου. ”

“ Πήραμε σήμερα μια πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας, γνωρίζουμε πως δεν μπορούμε να έχουμε περαιτέρω απώλειες στα εναπομείναντα παιχνίδια. ”

Αν αισθάνεται πίεση:

“ Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς σήμερα και η Tottenham είχε πολλές ευκαιρίες. Παίζουμε κάθε 3 μέρες για τους τελευταίους 10 μήνες, οπότε ναι αισθανόμαστε πίεση. ” Απάντησε ο Guardiola.

“ Εμείς θα πάμε μέχρι το τέλος και θα τα δώσουμε όλα σε κάθε ματς. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, θα δώσουμε συγχαρητήρια στη Liverpool για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. ”

Η Liverpool δεν πρόκειται να αφήσει σε ησυχία την City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com