Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γιατί δεν θα βρίσκεται απόψε στην αποστολή ο Sturridge

Γιατί δεν θα βρίσκεται απόψε στην αποστολή ο Sturridge

Η Liverpool αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ την Southampton στο St Mary’s και ο Daniel Sturridge κατά πάσα πιθανότατα δεν θα βρίσκεται στην αποστολή των Reds. Ο λόγος είναι, επειδή έχει χάσει τις περισσότερες από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας στο Melwood.

Ο Άγγλος δεν συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις, διότι βρίσκεται σε εξέλιξη η ακρόασή του για της κατηγορίες που αντιμετωπίζει από την FA περί στοιχηματισμού. Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί προς τα τέλη του μήνα.

Οι κατηγορίες αφορούν στοιχημάτα από την οικογένεια του επιθετικού τον καιρό που πήρε την μεταγραφή στην West Brom.

Ο Sturridge δεν ήταν στον πάγκο στην αναμέτρηση με την Tottenham την προηγούμενη Κυριακή και για την αποστολή ο Jürgen Klopp είχε επιλέξει τον Divock Origi, τον οποίον και χρησιμοποιήσε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όταν χρειάστηκε ένα γκολ η ομάδα.

Ο ίδιος έχει αρνηθεί από τις πρώτες ημέρες τις κατηγορίες και έχει πλήρως συνεργαστεί με την FA κατά τη διάρκεια της έρευνας. Η FA επίσης έχει ζητήσει την άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Στην επίθεση των Reds απόψε το βράδυ θα ξεκινήσουν ξανά οι Mohamed Salah, Sadio Mane και Bobby Firmino. Η βασική δηλαδή επιθετική τριάδα της Liverpool.

Ο Sturridge δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Southampton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com