Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η απάντηση της Everton στις φήμες περί ενδιαφέροντος της Liverpool για τον Richarlison

Η απάντηση της Everton στις φήμες περί ενδιαφέροντος της Liverpool για τον Richarlison

Την απάντησή της έδωσε η Everton στις φήμες, που εμφανίστηκαν από γνωστό και συνήθως έγκυρο Βραζιλιάνικο μέσο, UOL Esporte περί ενδιαφέροντος της Liverpool για τον Richarlison και συνάντησης του Jürgen Klopp με τον ατζέντη του παίκτη, Renato Velasco.

Οι άνθρωποι των Toffees γέλασαν με τις συγκεκριμένες φήμες και τόνιζαν αργά το βράδυ της Πέμπτης, πως ο επιθετικός είναι χαρούμενος στο Goodison Park και η Everton δεν έχει κανένα λόγο να πουλήσει τον καλύτερό της παίκτη και πιο ακριβό της περουσιακό στοιχείο.

Ο Klopp μπορεί να είχε μιλήσει με πολύ κολακευτικά λόγια για τον Βραζιλιάνο διεθνή, αλλά δεν έχει καμία πρόθεση να κινηθεί για την απόκτησή του. Επίσης ο ατζέντης, Renato Velasco δεν έχει παίκτες στην Ευρώπη και ακόμη και αν συναντήθηκε μαζί του ο Γερμανός προπονητής δεν ήταν για την περίπτωση του Richarlison.

Ο επιθετικός των Μπλε του Merseyside είναι πελάτης του Kia Joorabchian και ο Velasco είχε εμπλακεί μόνο στην μετακίνησή του στην Αγγλία για λογαριασμό της Watford το καλοκαίρι του 2017 και η εταιρεία του, αλλά δεν ήταν ποτέ ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Η Liverpool πιθανότατα θα προσθέσει κάποιον επιθετικογενή παίκτη στο ρόστερ της το φετινό καλοκαίρι, αλλά δεν θα είναι ο Richarlison.

Virgil van Dijk και Richarlison στον αγώνα του Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com