Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp εξήγησε γιατί δεν ξεκίνησε ο Fabinho με την Tottenham

Ο Klopp εξήγησε γιατί δεν ξεκίνησε ο Fabinho με την Tottenham

Ο Fabinho στη νίκη επί της Burnley στο Anfield τον περασμένο Μάρτιο.

Έκπληξη προκάλεσε η απουσία του Fabinho από την αρχική ενδεκάδα της Liverpool στον αγώνα της Κυριακής με την Tottenham και ο Jürgen Klopp εξήγησε με δηλώσεις του, γιατί δεν επέλεξε τον Βραζιλιάνο μέσο στην αρχική ενδεκάδα.

“ Ο Fab δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά πριν από μια μέρα και δεν μπορέσαμε να γνωρίζουμε, πως θα ανταποκριθεί στον αγώνα μετά από το διάλειμμα των Εθνικών ομάδων. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν έπαιξε με τη Βραζιλία, αλλά είχε ένα πολύ μακρινό ταξίδι και έκανε αρκετές προπονήσεις με την Εθνική. Αν δεν αγωνίζεσαι, κάνεις περισσότερη προπόνηση από τους περισσότερους. Ρωτήστε τον Alisson και τον Firmino πόσο πολύ προπονήθηκε ο Fab. ”

“ Από την άλλη, ο Hendo προπονήθηκε πολύ καλά, το ίδιο και ο Milner. Ο Gini δεν έβγαλε όλες τις προπονήσεις μετά τους αγώνες των Εθνικών, αλλά τον γνωρίζω καλύτερα και ήξερα πως θα ανταποκριθεί. ” Πρόσθεσε ο Γερμανός προπονητής.

“ Έτσι είχαν τα πράγματα. Επίσης έχει σχέση με το ποιος έχει συνηθίσει καλύτερα την θέση και ποιος είναι ο αντίπαλος. Πριν τον αγώνα δεν ήταν 100% ξεκάθαρο τι σύστημα θα παίξει η Tottenham και πως θα παραταχθεί. Επιλέξαμε το σύστημα, με το οποίο πιστεύαμε πως θα μπορούσαμε να προσαρμοστούμε στα δεδομένα του αγώνα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Τελικά αυτό δεν συνέβη, αλλά δεν ευθύνεται μόνο το κέντρο γι’ αυτό. ”

Klopp και Fabinho μετά τον αγώνα με τους Spurs.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com