Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp μίλησε για το κέντρο και την επίθεση

Ο Klopp μίλησε για το κέντρο και την επίθεση

Ένα θέμα που έχει συζητηθεί αρκετά από τους φίλους της Liverpool από την αρχή της σεζόν είναι η δημιουργία φάσεων και κατά πόσο είναι ικανή η μεσαία γραμμή της ομάδας να δημιουργήσει ευκαιρίες. Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα από την Liverpool Echo και για την φετινή επίθεση των Reds.

Ο Klopp για το κέντρο της ομάδας δήλωσε: 

“ Συνέχεια ακούω πως δεν σκοράρουμε αρκετά από τη μεσαία μας γραμμή και όλα τα σχετικά. Όλοι θέλουν να φτάσουμε στο τέλειο, αλλά εμείς πρέπει απλά να εκτεματαλλευτούμε το δυνατό μας σημείο, δηλαδή τα ακραία μας μπακ. Είναι απολύτως φυσιολογικό αυτό. ”

“ Ο κάθε κεντρικό μας έχει και από μια διαφορετική δουλειά να κάνει και το ίδιο ισχύει και για τους επιθετικούς. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Το τελικό αποτέλεσμα εννοείται πως είναι καλό, γιατί έχουμε μαζέψει 79 βαθμούς. ”

Για την επίθεση των Reds:

“ Φέτος δεν βασιζόμαστε στα γκολ του Mo. Αλλά και πάλι βρίσκεται σε μια πολύ κατάσταση σε σχέση με άλλους παίκτες. Έχει σκοράρει 20 γκολ φέτος, οπότε έχει φτάσει συνολικά στα 60. Καθόλου άσχημα. ”

“ Φέτος δημιουργεί περισσότερο χώρο για τον Firmino και για τον Mane. Αυτό είναι 100% σίγουρο. Η λύση στα προβλήματά μας είναι το ποδόσφαιρο. ” Ολοκλήρωσε ο Klopp.

Η επιθετική τριάδα των Reds έχει σκοράρει και φέτος πολλά τέρματα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com