Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν ανησυχεί για τον Salah ο Klopp

Δεν ανησυχεί για τον Salah ο Klopp

Μπορεί η φόρμα και οι τελευταίες εμφανίσεις του Mohamed Salah να έχουν προβληματίσει τον κόσμο της Liverpool, αλλά όχι και τον προπονητή της ομάδας, Jürgen Klopp, κάτι το οποίο είναι και το πιο σημαντικό.

Ο Γερμανός παραχώρησε νέες δηλώσεις στη Liverpool Echo και επιβεβαίωσε πως δεν ανησυχεί καθόλου για τον Αιγύπτιο Φαραώ και φυσικά εξέφρασε τη στήριξή του στο πρόσωπο του Mo.

Ο Klopp ρωτήθηκε αν αποτελεί πρόβλημα η αποχή του Mo Salah από τα γκολ για περίπου 2 μήνες: 

“ Η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όλα είναι καλά. ”

“ Αν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες, ναι θα είχαμε πρόβλημα. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν είναι αυτό που θέλει να ακούσει ο κόσμος, αλλά είναι η αλήθεια. Το ίδιο πιστεύει και ο Mo. Όσο παίζει και όσο δημιουργούμε ευκαιρίες, όλα είναι μια χαρά. ”

“ Δεν μου αρέσει, όταν ένας παίκτης σκέφτεται πως πρέπει να σκοράρει. Προτιμώ το “ θέλω να σκοράρω ”.

Ο Klopp επίσης εξήγησε γιατί δεν ανησυχεί για την κατάσταση του Αιγύπτιου:

“ Συμμετέχει πάντα στο παιχνίδι μας με την ταχύτητά του και αποτελεί πάντα μια απειλή για την πλάτη της άμυνας. Εννοείται πως θα ήταν πολύ θετικό για εμάς, αν σκόραρε τώρα, αλλά πόσα γκολ έχει σκοράρει φέτος; Αρκετά. Οπότε ας προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό όλοι μαζί ως ομάδα. ”

“ Ο Mo έχει σκοράρει 17 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και έχει μοιράσει 7 ασίστ. Αυτά είναι εκπληκτικάν νούμερα, οπότε ας χτίσει και ας συνεχίσει. ”

Θα επανέλθει γρήγορα στα γκολ ο Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com