Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: “ Από τις πιο δυνατές ομάδες που έχω αντιμετωπίσει η Liverpool ”

Guardiola: “ Από τις πιο δυνατές ομάδες που έχω αντιμετωπίσει η Liverpool ”

Μεγάλη και αποκλειστική συνέντευξη στο Sky Sports παραχώρησε ο προπονητής της Manchester City, Pep Guardiola και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον ανταγωνισμό στη φετινή Premier League και για την ομάδα της Liverpool, την οποία χαρακτήρισε ως μια από τις πιο δυνατές που έχει αντιμετωπίσει στην προπονητική του καριέρα.

Ο Ισπανός ρωτήθηκε αν απολαμβάνει τον φετινό ανταγωνισμό: 

“ Ναι βέβαια. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίζεις συνεχώς. Πιστεύω όμως πως φέτος είμαστε καλύτεροι από πέρσι και αυτό συμβαίνει, διότι μας έχουν αναγκάσει οι υπόλοιπες καλές ομάδες να βελτιωθούμε. ” Απάντησε ο Pep Guardiola.

Για τη Liverpool συγκεκριμένα δήλωσε: 

“ Είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες που έχω αντιμετωπίσει στην προπονητική μου καριέρα. Έχουν τα πάντα στην ομάδα τους. Διαθέτουν καλές τακτικές, είναι πολύ δυνατοί στην άμυνα, είναι αρκετά καλοί στην πίεση ψηλά και είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Μπορεί να είχαν ορισμένα προβλήματα στο παρελθόν, αλλά τώρα τα έχουν ξεπεράσει πλήρως και έχουν βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με το παρελθόν. Η Liverpool έχει τα πάντα. ”

Η Manchester City του Pep Guardiola αντιμετωπίζει απόψε (3/4) στις 22:00 ώρα το βράδυ την Cardiff στο Etihad Stadium για την 33η αγωνιστική της Premier League και θέλει να βρεθεί ξανά στην κορυφή.

Guardiola και Klopp κατά τη διάρκεια του αγώνα του Etihad.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com