Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Θα έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι της Παρασκευής ”

Klopp: “ Θα έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι της Παρασκευής ”

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα της Παρασκευής με την Southampton μίλησε ο Jürgen Klopp και αν και επικεντρώθηκε κυρίως στο παιχνίδι με τους Saints απάντησε και σε άλλες ερωτήσεις.

Η πρώτη ερώτηση που έγινε στον Γερμανό αφορούσε τον Virgil van Dijk και τον μικροτραυματισμό του: 

“ Ο Virgil προπονήθηκε κανονικά και δείχνει να είναι καλά. Δεν μπορώ να πω κανένα κακό λόγο εκείνον, είναι ένα εξαιρετικό παιδί. ”

“ Γνωρίζει πως για να αμυνθείς σωστά, χρειάζεσαι και τους συμπαίκτες σου. Η άμυνα είναι μια ομαδική δουλειά. ”

“ Έπρεπε να παίξει άμυνα σε δύο παίκτες την Κυριακή. Στον Sissoko, που είχε την μπάλα και στον Son που ήταν κοντά. Έπρεπε να κάνει τις σωστές κινήσεις, ώστε να αναγκάσει τον Sissoko να κάνει τελικά το λάθος. ”

Αν θα δεί το Manchester City – Cardiff απόψε το βράδυ: 

“ Ναι λογικά θα το δω, αλλά γιατί παίζουμε με την Cardiff σε μερικές εβδομάδες και θέλω να την δω. Όχι για την City. Δεν θα το δω το ματς, για να δω την City. ” Απάντησε ο Klopp.

Για την αντίπαλο των Reds την Παρασκευή, Southampton: 

“ Ο Hasenhuttl έχει κάνει μια εκπληκτική δουλειά στην ομάδα. Βρίσκονται σε καλή φόρμα από τότε που ανέλαβε. Δεν μοιάζουν σαν ομάδα που παλεύει να σωθεί. ”

Για το δεύτερο γκολ της ομάδας του στον αγώνα με την Tottenham:

“ Ήταν αυτογκολ, αλλά προήλθε από την κεφαλιά του Mo. Αυτή την φάση με τον Mo να παίρνει τέτοιου είδους κεφαλιά μετά από σέντρα την έχουμε δουλέψει στην προπόνηση. Χάρηκα πολύ, όταν την είδα να γίνεται και στον αγώνα. ” Τόνισε ο Klopp.

Για τον Mo Salah: 

“ Όλος ο κόσμος λέει συνέχεια, πως δεν έχει σκοράρει για πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά δεν φαίνεται να τον έχει επηρεάσει. Θα το προσπαθήσει συνέχεια και μια μέρα θα σκοράρει ξανά. Έχουμε συγκεντρώσει 79 πόντους στο πρωτάθλημα και δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα. ”

Γιατί δεν ήταν καλή η Liverpool κόντρα στους Spurs:

“ Δεν προσαρμοστήκαμε όσο γρήγορα θα έπρεπε στην αλλαγή συστήματος του αντιπάλου, αλλά αυτό δεν θα συμβεί ξανά. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι την Παρασκευή. ” Ολοκλήρωσε ο Klopp.

Συγκεντρώνεται στο ματς με την Southampton ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com