Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mourinho: “ Μπορεί να προκριθεί η Porto “

Mourinho: “ Μπορεί να προκριθεί η Porto “

Δηλώσεις για τα ζευγάρια των προημιτελικών του Uefa Champions League έκανε ο πρώην προπονητής της Manchester United, Jose Mourinho, όπως συνηθίζει και αυτή τη φορά τόνισε πως η Porto μπορεί να κάνει την έκπληξη, να αποκλεισεί τη Liverpool και να προκριθεί εκείνη στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι Reds είναι βέβαια το μεγάλο φαβορί και με οδηγό τον περσινό θρίαμβο θα προσπαθήσουν να αποκλείσουν ξανά τους Δράκους της Πορτογαλίας.

“ Η Porto έχει τις πιθανότητές της να νικήσει να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Πιστεύω πως ο προπονητής, Sergio Conceicao έχει κοιτάξει τι συνέβη στα περσινά παιχνίδια και τώρα θα προσπαθήσει να διορθώσει τα λάθη. ” Είπε ο Jose Mourinho.

“ Το ζευγάρι είναι αρκετά ανοιχτό και δεν θα έχει καμία σχέση με τα περσινά παιχνίδια. Πιστεύω πως η Porto μπορεί να παίξει καλά και στα δύο παιχνίδια και να τα παλέψει. ”

“ Η Liverpool έχει ένα ρόστερ με απίστευτη ποιότητα, αλλά θέλει να απεγνωσμένα να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια και αυτό σημαίνει, πως δεν θα ξεκουράσει παίκτες ανάμεσα στα δύο ματς. Ούτε πριν, αλλά ούτε και στο ενδιάμεσο. ” Ολοκλήρωσε ο Jose Mourinho.

Ο πρώτος αγώνας μεταξύ Liverpool και Porto θα διεξαχθεί την επόμενη Τρίτητο στο κατάμεστο Anfield.

Οι Reds ετοιμάζονται για τα ματς με την Porto.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com