Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lloris: “ Ήμασταν καλύτεροι, δεν ξέρω τι έγινε στο γκολ ”

Lloris: “ Ήμασταν καλύτεροι, δεν ξέρω τι έγινε στο γκολ ”

Η Liverpool πανηγύρισε μια πολύ μεγάλη νίκη προχθες το απόγευμα κόντρα στην Tottenham με την βοήθεια της τύχης και του Γάλλου τερματοφύλακα των Spurs, Hugo Lloris, ο οποίος έκανε λάθος στα τελευταία λεπτά του αγώνα και ο Alderweireild έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο διεθνής keeper μίλησε στην Telegraph για την εμφάνιση της ομάδας του και προσπάθησε να εξηγήσει τι συνέβη στο 2-1 της Liverpool.

Για το 2-1 ο Lloris είπε: 

“ Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη στο γκολ. Προσπάθησε να πιάσω την μπάλα δύο φορές, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Κόντραρε στον Toby και μέτα έγινε αυτό που έγινε. Η τύχη ήταν με το μέρος του αντιπάλου στον αγώνα. Ήταν αρκετά δύσκολο. Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε εμείς το δεύτερο γκολ και τελικά το δεχθήκαμε εμείς. Στεναχωρηθήκαμε αρκετά μετά το αποτέλεσμα. ”

Για την εμφάνιση των Spurs: 

“ Δυσκολευτήκαμε πολύ στο πρώτο ημίχρονο και δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο μέρος όμως επιστρέψαν και παίξαμε αρκετά καλύτερα. Βγήκαμε στο ματς με την σωστή νοοτροπία. Δυστυχώς στο τέλος δεν είχαμε εμείς την τύχη και δεχθήκαμε ένα πολύ άσχημο γκολ. ”

“ Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα κυριαρχήσαμε και παίξαμε πολύ καλύτερα από τη Liverpool. Συνολικά πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι από τη Liverpool. Έμεινα απογοητευμένος με το τελικό αποτέλεσμα, αλλά είμαι περήφανος με την εμφάνισή μας. Πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα και να συγκεντρωθούμε στο πρώτο μας παιχνίδι στο νέο γήπεδο την Τετάρτη. ”

Ο Lloris είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του στο 90’.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com