Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: “ Μπορούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι ”

Robertson: “ Μπορούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι ”

Ένας ακόμη αγώνας χθες για τον Andrew Robertson και μια ακόμη ασίστ! Ο Σκωτσέζος με την σέντρα του στον Roberto Firmino έφτασε τις 9 στην φετινή Premier League και έγινε ο πρώτος αμυντικός των Reds που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό από καταβολής Premier League.

Ο Robbo παραχώρησε δηλώσεις σήμερα στο Sky Sports και μίλησε για την χθεσινή νίκη της ομάδας και για την συνέχεια.

Για τον τρόπο, με τον οποίο ήρθε η χθεσινή νίκη και για την συνέχεια δήλωσε: 

“ Πιστεύω πως η νίκη ήρθε από το πνεύμα της ομάδας. Κρατήσαμε την σωστή στάση μετά την ισοφάριση και συνεχίσαμε να πιστεύουμε στη νίκη. Πιστεύουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. ”

“ Έχουμε την κατάλληλη ενέργεια και την ψυχή, για να φτάσουμε μέχρι τέλους και να νικησουμε όλα τα παιχνίδια. Είμαστε καλά και από φυσική κατάσταση και είμαστε σίγουροι πως καταφέρουμε να κλείσουμε καλά τη σεζόν. Μόνο με νίκες. ” Τόνισε ο Robertson.

Για το δεύτερο γκολ της ομάδας: 

“ Μερικές φορές χρειάζεσαι και την τύχη, για να σκοράρεις ένα γκολ και εμείς την είχαμε με το μέρος μας. Πάντως, αν και δεν κάναμε καλό δεύτερο ημίχρονο εμείς δεν σταματήσαμε να το πιστεύουμε. Αυτό δείχνει την ψυχολογία της ομάδας. ”

Για την βαθμολογία: 

“ Το μόνο που μετράει ναι είναι ο πίνακας της βαθμολογίας. Οι εμφανίσεις δεν έχουν τόση μεγάλη σημασία, όταν βρισκόμαστε στις τελευταίες αγωνιστικές. ”

Για την Manchester City: 

“ Έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στη Fulham το Σάββατο και πήραν τη νίκη. Ίσως περίμεναν να πάρει αποτέλεσμα η Tottenham από εμάς, αλλά τελικά πήραμε τους 3 βαθμούς και χρειαζόμαστε άλλες 6 νίκες. ” Έκλεισε ο Robertson.

Πολύ σημαντική η χθεσινή νίκη της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com