Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: “ Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς ”

Mane: “ Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς ”

Μόλις 6 παιχνίδια έμειναν μέχρι το τέλος της φετινής Premier League για τη Liverpool και ο Sadio Mane είπε το αυτονόητο μέσω της Liverpool Echo: ότι η ομάδα πρέπει να τα κερδίσει όλα, ώστε να κατακτήσει τον τίτλο.

Για τα τελευταία 6 ματς της Premier League ο Σενεγαλέζος είπε: 

“ Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ πως πρέπει να τα κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, αν και δεν θα είναι καθόλου εύκολο. ”

“ Αλλά εννοείται πως μπορούμε να τα κερδίσουμε όλα, γιατί έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. ” Τόνισε ο Sadio Mane.

“ Μερικές φορές οι αγώνες μετά από τις διακοπές για τις Εθνικές ομάδες γίνονται πολύ δύσκολοι. Όλοι μας ήμασταν με τις Εθνικές μας, αλλά τώρα έχουμε επιστρέψει και δουλεύουμε ξανά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.”

Για το νικητήριο γκολ στο 90ο λεπτό κόντρα στην Tottenham: 

“ Τα γκολ στα τελευταία λεπτά είναι πάντα ένα καλό σημάδι. Σου δίνουν μεγάλη ώθηση και σε βοηθούν να συνεχίσεις και να πιστέψεις, πως μπορείς να τα καταφέρεις. ”

“ Για εμένα το 2-1 αποτελεί ένα πολύ καλό σημάδι και πίστεψα πως μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Όλα είναι πιθανά, οπότε πάμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.”

Για τον αγώνα της Κυριακής: 

“ Ήταν ένας πολύς δύσκολος αγώνας και δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Κέρδισαν τον σεβασμό μας, γιατί παρουσιάστηκαν πολύ καλά οργανωμένοι και έπαιξαν και πολύ καλά. Εμείς όμως πήραμε τους 3 βαθμούς και αυτό είναι που μετράει. ”

Ο Mane αντέγραψε ξανά τον πανηγυρισμό του Firmino!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com