Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pochettino: “ Ήμασταν καλύτεροι από τη Liverpool ”

Pochettino: “ Ήμασταν καλύτεροι από τη Liverpool ”

Στη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης μίλησε ο προπονητής της Tottenham, Mauricio Pochettino και τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη από τη Liverpool, όμως δεν πήρε αυτό που της άξιζε, δηλαδή τη νίκη στο Anfield.

Οι Spurs παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και ο Αργεντινός τεχνικός θεωρεί πως η εμφάνισή τους ήταν συνολικά καλύτερη από εκείνη των Reds.

“ Συνολικά πιστεύω, πως ήμασταν καλύτεροι από τη Liverpool. Είμαι και απογοητευμένος και χαρούμενος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα του ματς. ” Δήλωσε ο Pochettino.

“ Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα και είχαμε την κυριαρχία στον αγώνα. Έτσι ήθελα να δω την ομάδα μου να παίζει. ”

“ Η Liverpool είχε στον πάγκο δύο μέσους, οι οποίοι κοστίζουν περισσότερο από 100 εκατομμύρια. Τον Fabinho και τον Keita και εμείς ήρθαμε, παίξαμε καλύτερα και κυριαρχήσαμε στο δεύτερο μέρος. Η Liverpool διαθέτει απίστευτη ποιότητα ως ομάδα και έμεινα ικανοποιημένος από τον τρόπο, με τον οποίο προσεγγίσαμε το ματς. Μας έδειξε, πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. ”

“ Στο ποδόσφαιρο δεν παίρνεις πάντα αυτό που σου αξίζει. Οι παίκτες μου είναι ήρωεες και τους αξίζουν πολλά μπράβο, ανεξαρτήτως από το τι θα συμβεί στο τέλος της σεζόν. ” Πρόσθεσε ο Mauricio Pochettino.

“ Ο Jürgen Klopp έχει κάνει μια φανταστική δουλειά στη Liverpool και το αναγνωρίζω αυτό. Τους εύχομαι καλή τύχη για το μέλλον. ”

Ο Pochettino δεν βρέθηκε στον πάγκο χθες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com