Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: “ Θα κάνουμε τα πάντα για τον τίτλο ”

Salah: “ Θα κάνουμε τα πάντα για τον τίτλο ”

Μπορεί να μην επέστρεψε στα γκολ, όμως ο Mohamed Salah είχε συμμετοχή στη φάση του δεύτερου γκολ της Liverpool κόντρα στην Tottenham και βοήθησε στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος, δηλαδή στη νίκη των Reds με 2-1 επί των Spurs.

Ο Αιγύπτιος άσος παραχώρησε δηλώσεις στο Sky Sports για τον αγώνα με την Tottenham, τους οπαδούς της ομάδας, την προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου και για την προσωπική του φόρμα.

Για τους οπαδούς και την προσπάθεια των Reds να κατακτήσουν το πρωτάθλημα ο Mo Salah δήλωσε: 

“ Οι οπαδοί μας έκαναν και πάλι την διαφορά, ειδικά αν τους βλέπατε μετά την λήξη του αγώνα. Είχαν τρελαθεί με την νίκη μας. ”

“ Θέλουν πραγματικά να κερδίσουμε την Premier League και εμείς θα κάνουμε τα πάντα, για να το καταφέρουμε. Μας βοηθούν πάρα πολύ την ώρα του αγώνα. Η καλή ατμόσφαιρα πάντα σου δινει ώθηση. Σε βοηθάει να παίξεις καλύτερα και να δημιουργήσεις ευκαιρίες. ”

Για την χθεσινή εμφάνιση των Reds: 

“ Οι μεγάλες ομάδες πάντα βρίσκουν τον τρόπο να πάρουν τους τρείς βαθμούς. Ίσως στο δεύτερο ημίχρονο να μην παίξαμε όσο καλά μπορούμε, αλλά κερδίσαμε τον αγώνα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαστε μεγάλη ομάδα, γιατί πάντα βρίσκουμε τρόπο να πάρουμε τη νίκη. ”

Για τον εαυτό του: 

“ Για εμένα το πιο σημαντικό είναι η νίκη μας. Δεν έχει σημασία για εμένα, αν έδωσαν το γκολ σε εμένα ή το χρέωσαν ως αυτογκόλ. Δεν με νοιάζει. Δεν σκόραρα σε κάποια παιχνίδια, αλλά εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κατακτήσω την Premier League. Μόνο αυτό έχει σημασία. ”

Για το ματς της Παρασκευής με την Southampton ο Salah πρόσθεσε: 

“ Η Southampton έχει ανάγκη από βαθμούς. Θέλει να παραμείνει στην Premier League. Θα παλέψουν για την νίκη. Εμείς πρέπει να νικήσουμε όλα μας τα παιχνίδια. ”

Salah και Firmino πανηγυρίζουν το 2-1.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com