Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Warnock: “ Θα βάλω την Under 23 κόντρα στη City ”

Warnock: “ Θα βάλω την Under 23 κόντρα στη City ”

Την ήττα γνώρισε χθες το απόγευμα η Cardiff από την Chelsea στην Ουαλία και μάλιστα με έναν επεισοδιακό τρόπο, καθώς η ισοφάριση της ομάδας του Sarri προήλθε από ξεκάθαρο οφσάιντ. Ο προπονητής των Bluebirds, Neil Warnock μετά τη λήξη της αναμέτρησης εξέφρασε μεν τα παράπονά του για την διαιτησία, αλλά έπειτα υποσχέθηκε πως θα κατέβει με την Under 23 κόντρα στην Manchester City την Τετάρτη!

“ Πιστεύω πως μπορούμε να κρατήσουμε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα κόντρα στη City. Να μείνουμε σε μονοψήφιο αριθμό γκολ. Αλλά ίσως κατεβάσω τους αναπληρωματικούς στο συγκεκριμένο ματς. Θα έχει ενδιαφέρον να το κάνω και να δω την άποψη των δημοσιογράφων μετά τον αγώνα. ”

“ Πιθανότατα θα κατεβάσω την Under 23 κόντρα στην Manchester City την Τετάρτη και θα παλέψουμε, ώστε να δεχθούμε μόνο 10 ή 11 γκολ. Δεν έχει και μεγάλη σημασία ποιος αγωνίζεται. Σημασία έχει ποιος κρατάει το σημαιάκι και ποιος την σφυρίχτρα. ” Πρόσθεσε ο Warnock.

Η Manchester City θα υποδεχθεί την Cardiff στο Etihad Stadium το βράδυ της Τετάρτης για την 33η αγωνιστική της Premier League και η Liverpool θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή στις 22:00 ώρα Ελλάδος την Southampton στο St Marys και θα προσπαθήσει μείνει στην κορυφή της Premier League πριν τον αγώνα με την Porto για το Champions League.

Ο Warnock με τον Klopp στο ματς του πρώτου γύρου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com