Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα νεότερα για τον τραυματισμό του van Dijk

Τα νεότερα για τον τραυματισμό του van Dijk

Μια τεράστια νίκη πανηγύρισε η Liverpool νωρίτερα σήμερα το απόγευμα κόντρα στην Tottenham με σκορ 2-1 και σίγουρα δεν θα είχε πάρει το τρίποντο, αν δεν είχε τον βράχο, Virgil van Dijk στην άμυνά της.

Ο Ολλανδός έσωσε τους Reds από βέβαιο γκολ, όταν οι παίκτες της Tottenham έβγαιναν 2 με έναν στο 85ο λεπτό, ωστόσο σε αυτή τη φάση ο Virgil αποκόμισε έναν τραυματισμό από την σύγκρουσή του με τον Moussa Sissoko και αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης τοποθετήθηκε πάγος στο πόδι του.

Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε για την κατάσταση του Virgil van Dijk και είπε τα εξής: 

“ Θα πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε. Τον ρώτησα τι συνέβη και πρέπει να τον χτύπησε ο Sissoko στην αντεπίθεση της Tottenham. Δεν ξέρω, αν του γύρισε το πόδι ή αν ήταν απλά ένα χτύπημα. ”

“ Μπορούσε να περπατήσει και να μιλήσει στις συνεντεύξεις, αλλά με έναν τεράστιο πάγο στο πόδι του. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό, αλλά προς το παρόν δεν γνωρίζω. ”

Ο επόμενος αγώνας των Reds είναι την ερχόμενη Παρασκευή εκτός έδρας κόντρα στη Southampton και κατά πάσα πιθανότητα ο Virgil θα είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί κόντρα στους Saints.

Ο van Dijk και ο Trent πανηγυρίζουν τη νίκη της ομάδας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com