Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μεγάλη νίκη με την τύχη να μας χαμογελά στο τέλος!

Μεγάλη νίκη με την τύχη να μας χαμογελά στο τέλος!

Η στιγμή πού ο Toby Alderweireld σκοράρει εις βάρος της Tottenham!

Η Liverpool μπορεί να μην ενθουσίασε, αλλά πήρε μία ακόμα σημαντική νίκη κόντρα στην Tottenham. Οι Reds είδαν ξανά την τύχη να τους χαμογελά στα τελευταία λεπτά και κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς χάρις σε ένα αυτογκόλ του Toby Alderweireld στο 90′. Έτσι, παραμένουν στο +2 από τη Manchester City, έστω και με ένα ματς περισσότερο, με την πίεση να μεταφέρεται τώρα στους Cityzens, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την Cardiff την προσεχή Τετάρτη.

Α΄ Ημίχρονο:

Το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού ήταν εντελώς αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες, οι οποίες προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Πρώτη απειλή για τους Reds στο 15ο λεπτό και γκολ με τον Roberto Firmino. Εξαιρετική σέντρα του Robertson από τα αριστερά και άπιαστη κεφαλιά του Firmino, στα δίχτυα του Lloris. Συνεχόμενα σουτ από Arnold και Mane στη συνέχεια, λίγο έξω από το δοκάρι. Μετά το γκολ, οι Reds κυριάρχησαν απόλυτα στο παιχνίδι και είχαν δοκάρι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Arnold στο 26ο λεπτό. Πρώτη απειλή από τους Spurs ύστερα από λάθος του Henderson, με καλό σουτ του Dele Alli να φεύγει άουτ. Νέο πολύ καλό σουτ του Sadio Mane στο 37′ με τη μπάλα να περνά ελάχιστα εκατοστά έξω από το αριστερό δοκάρι του Hugo Lloris. Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, η Tottenham πήρε την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Alisson.

Β’ Ημίχρονο:

H Liverpool, ξεκίνησε επιθετικά και το δεύτερο ημίχρονο και απείλησε για πρώτη φορά στο 49′ με κεφαλιά του van Dijk. Δεύτερη κεφαλιά από τον Firmino αυτή τη φορά, πάλι άουτ. Τεράστια διπλή ευκαιρία για την Tottenham στο 55′. Alisson και Robertson είπαν όχι σε Kane και Eriksen αντίστοιχα, γλιτώνοντας έτσι βέβαιη παραβίαση της εστίας. Μετά το 50′ η Tottenham ανέβασε την απόδοση της και αναζήτησε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Salah όμως ήταν αυτός που απείλησε για τη Liverpool, καθώς το δυνατό σουτ του έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι. Στην αμέσως επόμενη φάση όμως , οι Spurs βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης. Πολύ καλή μακρινή μπαλιά από τον Kane, γύρισμα του Eriksen στον Lucas Moura που δε δυσκολεύτηκε να σκοράρει από κοντά. Καλή σέντρα σουτ του Arnold στο 75′, με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο Lloris. Στο 85′ η Tottenham είχε ευκαιρία να τελειώσει το ματς σε μια αντεπίθεση, ο Sissoko όμως αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Ο χρόνος κυλούσε με τη Liverpool να ψάχνει απεγνωσμένα το γκολ της νίκης. Στο 89′ κατάφερε να το πετύχει με τη βοήθεια της τύχης. Μια δυνατή σέντρα του Alexander Arnold βρήκε τον Salah, ο οποίος πήρε την κεφαλιά. Ακολούθησε ασταθής απόκρουση από τον Lloris, με τον Alderweireld να  βρίσκει άθελα του τη μπάλα και να τη στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του!

Η στιγμή της λύτρωσης στα τελευταία λεπτά.
Η στιγμή της λύτρωσης στα τελευταία λεπτά.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com