Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp για την νίκη επί της Tottenham

Οι δηλώσεις του Klopp για την νίκη επί της Tottenham

Μια πολύ μεγάλη και πολύ σημαντική νίκη πέτυχε χθες το απόγευμα η Liverpool κόντρα στην Tottenham και ο Jürgen Klopp έμεινε βέβαια ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και τους 3 βαθμούς, αλλά όχι απόλυτα από την εμφάνιση της ομάδας του.

Για την υπόθεση τίτλος και την κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Klopp δήλωσε: 

“ Συναγωνιζόμαστε με την Manchester City για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πείτε μου δύο καλύτερες ομάδες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Δεν μπορείς να τα καταφέρεις χωρίς τύχη, δεν γίνεται. Δεν θα ήμασταν στην πρώτη θέση, αν δεν είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. ”

“ Αν κατακτήσουμε τελικά τον τίτλο, θα είναι λόγω της μεγάλης μας θέλησης. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά, για να κατακτήσουμε τους βαθμούς που έχουμε. Έπρεπε να βρούμε λύσεις, να κερδίζουμε παιχνίδια, που δεν κερδίζαμε στο παρελθόν και ως τώρα τα έχουμε καταφέρει. ”

Για το αποτέλεσμα με τους Spurs: 

“ Είμαι πολύ χαρούμενος με το τελικό αποτέλεσμα. Τα παιδιά δούλεψαν πολύ σκληρά γι’ αυτό και πιστεύω πως άξιζαν την τύχη, που ήταν με το μέρος τους στο τέλος. ”

“ Δεν έχει σημασία πως σκοράρεις ή σε ποιο λεπτό σκοράρεις. Το μόνο που έχει σημασία είναι το τελικό αποτέλεσμα στο τέλος του αγώνα. Ήταν ένα σχεδόν τέλειο αποτέλεσμα για εμάς. ”

“ Το momentum δεν έρχεται σε έσενα κατά τύχη, το κερδίζεις εσύ και πρέπει να καταφέρεις να το αξιοποιήσεις σωστά. ” Απάντησε ο Γερμανός.

Ο Klopp επίσης αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες του μετά τη λήξη του αγώνα: 

“ Είπα στα παιδιά μετά το τέλος του αγώνα, πως υπάρχουν 500.000 τρόποι, για να κερδίσεις έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και εμείς διαλέξαμε έναν λίγο άσχημο τρόπο. ”

Με δραματικό τρόπο ήρθε η νίκη για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com