Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Η πίεση είναι στη City, όχι στη Liverpool»

Carragher: «Η πίεση είναι στη City, όχι στη Liverpool»

Την άποψη ότι η Manchester City είναι αυτή που κουβαλά την πίεση για την κατάκτηση της φετινής Premier League εξέφρασε ο Jamie Carragher.

Ο θρυλικός κεντρικός αμυντικός της Liverpool, αρθρογραφώντας στην προσωπική του στήλη στο Sky Sports (ενδεχομένως σε μία επικοινωνιακή απόπειρα αποφόρτισης της ομάδας την οποία υπηρέτησε πιστά για 17 χρόνια), ανέφερε ουσιαστικά ότι πλέον η ομάδα του Guardiola θεωρείται από όλους το φαβορί, και ως εκ τούτου καλείται να ανταποκριθεί σε αυτές τις προσδοκίες.

Ας δούμε τι ακριβώς έγραψε ο Carra:

«Θεωρώ ότι η Liverpool έχει αποβάλλει μερικώς την πίεση από πάνω της, διότι τώρα όλοι περιμένουν να κατακτήσει η City το πρωτάθλημα.»

«Ίσως δεν είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο το να περάσει η City από πάνω σου στη βαθμολογία. Εφόσον ανταγωνίζεσαι μαζί της, πάντα ξέρεις ότι ίσως συμβεί αυτό.»

«Από τη μέρα πού η City πέρασε πρώτη στη βαθμολογία, η Liverpool είχε ένα μικρό σερί νικών, όμως τώρα χρειάζεται να δώσουν συνέχεια σε αυτό.»

«Θα κριθεί σε λεπτομέρειες. Η Liverpool έχει δυσκολότερο πρόγραμμα τις επόμενες 2-3 εβδομάδες, όμως αν μετά από αυτό το διάστημα παραμείνει στην ίδια απόσταση με τη City, θα της προσθέσει ακόμα περισσότερη πίεση, καθώς θα έχει να παίξει στο Old Trafford.»

Τέλος, ο Carragher αναφέρθηκε και στο ενδεχομένως καθοριστικότερο παιχνίδι της σεζόν, δηλαδή το derby του Manchester στο Old Trafford στις 24 του μήνα:

«Ξέρω ότι οι οπαδοί της Manchester United θέλουν απεγνωσμένα να μην κερδίσει η Liverpool το πρωτάθλημα, όμως η City φέτος έχει μία εξαιρετική ευκαιρία να κάνει το quadruple (να κατακτήσει και τα 4 τρόπαια) και να σπάσει το ρεκόρ της United, πού το 1999 είχε κάνει το treble.»

«Oπότε η United έχει ένα μεγάλο δίλημμα. Προτιμά να κερδίσει το πρωτάθλημα η Liverpool, ή να κάνει το quadruple η City;»

O Jamie Carragher στο πρόσφατο φιλικό στο Anfield ανάμεσα στους θρύλους της Liverpool και αυτούς της Milan.
O Jamie Carragher στο πρόσφατο φιλικό στο Anfield ανάμεσα στους θρύλους της Liverpool και αυτούς της Milan.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com