Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pochettino: “ Δεν μπορείς συγκρίνεις τη Liverpool με την Tottenham ”

Pochettino: “ Δεν μπορείς συγκρίνεις τη Liverpool με την Tottenham ”

Μεγάλος αγώνας σήμερα για τη Liverpool,η οποία υποδέχεται στο Anfield την Tottenham και ο προπονητής των Spurs, Mauricio Pochettino εξήγησε με δηλώσεις του στο Sky Sports γιατί δεν συγκρίνονται οι δύο ομάδες και στη συνέχεια τόνισε, πως οι παίκτες του μπορούν να κάνουν το διπλό.

“ Δεν μπορείς να συγκρίνεις τη Liverpool με την Tottenham. ” Είπε ο Pochettino και αμέσως μετά αιτιολόγησε την άποψή του.

“ Όταν ο Klopp ήρθε στη Liverpool προσπάθησε να χτίσει μια ομάδα, η οποία θα πρωταγωνιστεί και θα διεκδικεί το πρωτάθλημα. ”

“ Η δίκη μας φιλοσοφία είναι εντελώς διαφορετική και τα δύο project δεν συγκρίνονται. Η Liverpool βρίσκεται σε ένα διαφορετικό επίπεδο σε σχέση με εμάς. ”

“ Στις δύο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους δεν κάναμε ούτε μια μεταγραφή, ήταν σαν να έχουμε δεχθεί απαγόρευση, όπως κάποιες άλλες ομάδες, αλλά όχι. Αυτό συνέβη, διότι εμείς έχουμε στρέψει την προσοχή μας σε διαφορετικά πράγματα. ”

Γιατί διεκδικεί η Liverpool το πρωτάθλημα: 

“ Η Liverpool διεκδικεί το πρωτάθλημα, γιατί έχει ένα απίστευτο ρόστερ. Έχουν τρομερή ποιότητα και κάθε χρόνο προσθέτουν και περισσότερη, οπότε είναι φυσιολογικό. Η Liverpool, η Chelsea, η Manchester United και η Manchester City έχουν χτίσει τις ομάδες τους, για να κερδίζουν. ” Απάντησε ο Pochettino.

Τέλος, για τον σημερινό αγώνα ο Αργεντινός σημείωσε: 

“ Έχουμε την απαραίτητη ποιότητα, για να κερδίζουμε μέσα στο Anfield. Εννοείται, πως θα είναι δύσκολος ο αγώνας και ειδικά να τους κερδίσουμε στο γήπεδό τους, όπου είναι αήττητοι, αλλά θα το προσπαθήσουμε. ”

Klopp και Pochettino.
Klopp και Pochettino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com