Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το ρεκόρ του Skrtel που πλησιάζουν Salah και van Dijk

Το ρεκόρ του Skrtel που πλησιάζουν Salah και van Dijk

O Skrtel άνοιξε το σκορ για τη Liverpool απέναντι στη Brighton

Την Tottenham θα υποδεχθεί σήμερα το απόγευμα στο Anfield η Liverpool για την 32η αγωνιστική της Premier League, κάτι που σημαίνει πως οι Reds έχουν δώσει ήδη 31 παιχνίδια για το φετινό πρωτάθλημα, από τα οποία μόλις 2 παίκτες της εκτός του Alisson δεν έχουν λείψει ούτε από ένα. Ο Mohamed Salah και ο Virgil van Dijk.

Ο Ολλανδός αμυντικός και ο Αιγύπτιος δεν έχουν χάσει ματς στη φετινή Premier League με την φανέλα των Reds και λογικά δεν θα χάσουν ως το τέλος και θα κυνηγήσουν το ρεκόρ του Martin Skrtel από την σεζόν 2010-11. Ποιο ήταν αυτό; Ο Σλοβάκος αμυντικός την συγκεκριμένη σεζόν είχε καταφέρει να αγωνιστεί σε όλα (!) τα παιχνίδια τις Premier League. Και στα 38.

Κοντά στη ισοφάριση του ρεκόρ έφτασαν οι Bobby Firmino και Nathaniel Clyne, ωστόσο αμφότεροι έχασαν ένα παιχνίδι και αγωνίστηκαν σε 37 και όχι σε 38. Ο Βραζιλιάνος την περσινή σεζόν και ο Clyne την προπέρσινη, 2016-17.

Τελευταία φορά που δεν αγωνίστηκε σε αγώνα της Premier League ο Mohamed Salah ήταν πριν από περίπου έναν χρόνο. Στην λευκή ισοπαλία κόντρα στην Everton στο Goodison Park, όταν είχε μείνει εκτός με ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.

Όσο για τον van Dijk; Τελευταία φορά που δεν αγωνίστηκε ήταν τον Ιανουάριο του 2018 σε ένα εκτός έδρας ματς με την Huddersfield, στο οποίο η ομάδα του Klopp είχε επικρατήσει εύκολα με 0-3.

Όλο και πιο κοντά στο ρεκόρ Salah και van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com