Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pochettino: “ Το καλύτερο στόπερ στην Αγγλία ο van Dijk ”

Pochettino: “ Το καλύτερο στόπερ στην Αγγλία ο van Dijk ”

Μετά τον Jürgen Klopp τις δηλώσεις του για τον αυριανό αγώνα μεταξύ της Liverpool και της Tottenham πραγματοποίησε και ο προπονητής των Spurs, Mauricio Pochettino και στάθηκε στον κεντρικό αμυντικό των Reds, Virgil van Dijk.

Ο Ολλανδός κατά πολλούς είναι ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός στο Νησί και ο Αργεντινός τεχνικός συμφώνησε με αυτή την άποψη.

“ Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Η Liverpool τον αγόρασε πριν από 14 μήνες και έκανε μια πολύ καλή επιλογή. Η Liverpool ήθελε να βελτιώσει την ομάδα της και είχε ανάγκη σε μια συγκεκριμένη θέση. Ο κόσμος τότε έλεγε, πως ήταν τρελό που έδωσε £70 εκατομμύρια για έναν ποδοσφαιριστή. ” Δήλωσε ο Pochettino.

“ Τελικά όμως η κίνηση της Liverpool ήταν σωστή. Αγόρασαν τον van Dijk τότε, διότι πίστεψαν πως είναι το καλύτερο στόπερ την Αγγλία και ήταν σωστοί. Είναι το καλύτερο στόπερ στο Αγγλικό πρωτάθλημα. Πίστεψαν, πως μπορούσε να τους βοηθήσει να βελτιωθούν και ήταν σωστοί και σε αυτό. ”

“ Ο κόσμος έλεγε, γιατί να δώσεις £70 εκατομμύρια, για να αγοράσεις έναν παίκτη. Αν όμως πρόκειται να αγοράσεις έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα βελτιώσει την ομάδα σου, τότε ποτέ τα χρήματα δεν μπορούν να θεωρηθούν πολλά. ”

“ Για εμένα, ακόμη και αν μην είναι ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός στον κόσμο, τότε είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. ”

Ο Pochettino είπε τα καλύτερα για τον Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com