Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Aquilani μίλησε για το πέρασμά του από τη Liverpool

Ο Aquilani μίλησε για το πέρασμά του από τη Liverpool

Μια από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές της Liverpool την τελευταία δεκαετία είναι ο Alberto Aquilani, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Roma το καλοκαίρι του 2010 έναντι £17 εκατομμυρίων και ποτέ δεν κατάφερε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο Anfield και να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Ιταλός μέσος παραμένει ελεύθερος και παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα του γνωστού δημοσιογράφου, Gianluca Di Marzio,  μίλησε για το πέρασμά του από τη Liverpool και για τους τραυματισμούς, που είχε κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Για την μεταγραφή του στην Αγγλία και το πέρασμά του από τη Liverpool ο Aquilani δήλωσε: 

“ Ήταν πολύ δύσκολο. Πήγα στην Αγγλία. Ένα κρύο μέρος και ήταν μια μεγάλη αλλαγή για εμένα. Έπαιξα όμως με τρομερούς παίκτες, ορισμένους από τους καλύτερους που έπαιξα σε ολόκληρη μου την καριέρα, όπως ο Torres, ο Kuyt, ο Mascherano και ο Gerrard: ένας από τους καλύτερους ποδοσφαριστές. ”

“ Κάθε χρόνο δεχόμουν σημαντικές προτάσεις και είχα πει όχι στην Juventus και στην Inter. Εγώ και η Roma είχαμε απορρίψει αυτές τις προσφορές, όμως την χρονιά που τραυματίστηκα η Roma αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και έπρεπε να πουλήσει έναν παίκτη. Εγώ και ο Vucinic είχαμε καλές προτάσεις και έτσι έγινε η μεταγραφή. ” Πρόσθεσε ο Alberto Aquilani.

Τέλος, για τα προβλήματα τραυματισμών του είπε: 

“ Όλοι μου οι τραυματισμοί συνέβησαν την χειρότερη δυνατή στιγμή. Έγινε και όταν έπαιζαν στη Milan και ήμουν σε φόρμα. Τότε τραυματίστηκε και έμεινα εκτός για 3 μήνες. Θα μπορούσα να είχα καταφέρει πολλά περισσότερα, αλλά και είμαι καλά με όσα κατάφερα. ”

Ο Aquilani πανηγυρίζει με τη φανέλα της Liverpool απέναντι στην Portsmouth
Ο Aquilani πανηγυρίζει με τη φανέλα της Liverpool απέναντι στην Portsmouth
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com