Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νικήτρια της πρώτης ePremier League η Liverpool!

Νικήτρια της πρώτης ePremier League η Liverpool!

Τρόπαιο για τη Liverpool! Όχι στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά στα βιντεοπαιχνίδια και συγκεκριμένα στο Fifa 19! Η Liverpool το βράδυ της Παρασκευής πανηγύρισε την κατάκτηση της πρώτης ePremier League, καθώς ο παίκτης της, Donovan Hunt ή αλλιώς F2Tekkz κέρδισε το σχετικό τουρνουά.

Ήταν μια νύχτα με πολλές ανατροπές στο καλύτερο ποδοσφαιρικό βιντεοπαιχνίδι, το Fifa και η Liverpool αντιμετώπισε στον τελικό την Manchester United του Kyle Leese.

Το πρώτο σκέλος έγινε στην κόνσολα του παίκτη της Manchester United, στο PlayStation, όμως ο Donovan Hunt επικράτησε με 2-1 και κλείδωσε το τρόπαιο με νίκη με σκορ 4-1 στη δική του κονσόλα στο XBOX.

Δραματική ήταν και η πρόκριση του Hunt στον τελικό, καθώς ανέτρεψε διαφορά 2 τερμάτων στα τελευταία λεπτά και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Στα τελικά πήραν μέρος 16 παίκτες. 8 από το XBOX και 8 από το PlayStation. Ο κάθε ένας από τους 16 παίκτες εκπροσωπούσε και μια ομάδα της Premier League. Φυσικά ο εκπρόσωπος της Liverpool ήταν ο τελικός νικητής, ο Donovan Hunt. Οι αγώνες διήρκησαν 2 ημέρες και ξεκίνησαν την Πέμπτη. Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής.

Τα τελικά αποτελέσματα ήταν τα ακόλουθα: 

  • Τελικός PlayStation: KyleLeese__ 3-2 Jas1875
  • Τελικός Xbox : F2Tekkz 4-3 SCP Diogo
  • Μεγάλος Τελικός: F2Tekkz 6-2 KyleLeese__
Το σήκωσε στο Fifa η Liverpool!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com