Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Adekanye: “ Δεν με έχει στα πλάνα του ο Klopp ”

Adekanye: “ Δεν με έχει στα πλάνα του ο Klopp ”

Έτοιμος να αποχωρήσει από τη Liverpool φέρεται να είναι ο νεαρός επιθετικός, Bobby Adekanye μετά τις νέες δηλώσεις που έκανε σε Ολλανδικό μέσο, στις οποίες ουσιαστικά ανακοίνωσε ότι δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Reds και συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Ο 20χρονος με καταγωγή από τη Νιγηρία έκανε το ντεμπούτο του με την Κ20 της Εθνικής Ολλανδίας, ωστόσο δεν έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Liverpool από τον περασμένο Νοέμβρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Adekanye για τη Liverpool και τον Jürgen Klopp, τον οποίο και κατηγόρησε: 

“ Όταν ήρθα στη Liverpool περίμενα, πως αργά ή γρήγορα θα πάρω την ευκαιρία μου. Μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας και μου είπαν, ότι αν πάω καλά στην πρώτη μου σεζόν με τους μικρούς, θα έχω την ευκαιρία με την πρώτη ομάδα την επόμενη χρονιά. ”

“ Τελικά, αυτό δεν συνέβη και εγώ τραυματίστηκα. Έπρεπε να υποβληθώ σε επέμβαση στην αρχή της δεύτερης σεζόν και η επιστροφή μου ήταν αρκετά δύσκολη. ”

“ Μίλησα και με τον Klopp και μου έδωσε συμβουλές. Μου είπε να συνεχίσω να προσπαθώ, αλλά όπως φαίνεται δεν με έχει στα πλάνα του και δεν εμπιστεύεται. Πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου σε άλλη ομάδα. Όλα αυτά με βοήθησαν να πάρω απόφαση, να μην ανανεώσω το συμβόλαιό μου με τη Liverpool.”

Για τη φημολογούμενη συμφωνία με την Lazio: 

“ Δεν υπάρχει κάποια συμφωνία προς το παρόν. Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά υπάρχει και από άλλες ομάδες. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. ”

Για την περίπτωση του Bobby Adekanye ενδιαφέρονται οι Lazio και Barcelona, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Adekanye δεν θα ανανεώσει με τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com