Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όρισε τιμή πώλησης για Kent η Liverpool

Όρισε τιμή πώλησης για Kent η Liverpool

Στους Rangers του Steven Gerrard ως δανεικός αγωνίζεται ο Ryan Kent την φετινή σεζόν και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στο Σκωτσέζικο πρωτάθλημα και στο Europa League με τον Steven Gerrard να τον θεωρεί ως έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας του.

Οι Rangers θα ήθελαν να τον κρατήσουν και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ τους, αλλά με ανανέωση δανεισμού. Αυτό το σενάριο δεν βρίσκει σύμφωνη τη Liverpool, η οποία όπως αναφέρει η Daily Record της Σκωτίας και επιβεβαιώνει η Liverpool Echo θα ήθελε να παραχώρησει τον παίκτη με μόνιμη μεταγραφή είτε στους Rangers είτε σε κάποια άλλη ομάδα.

Εκεί είναι που κολλάει η μεταγραφή για την ομάδα του Gerrard και όπως όλα δείχνουν δεν θα προχωρήσει. Οι Reds έχουν ορίσει τιμή πώλησης τα £12 εκατομμύρια για τον Άγγλο εξτρέμ. Ποσό που οι Rangers δεν μπορούν να το φτάσουν.

Για την ώρα μια μετακίνηση στην Championship ή ακόμα και στην Premier League φαντάζει ως το πιο πιθανό σενάριο και μάλιστα ομάδες από τις δύο μεγαλύτερες κατηγορίες του Αγγλικού ποδόσφαιρου τσεκάρουν την περίπτωσή του.

Η Liverpool πιστεύει πως τα £12 εκατομμύρια είναι μια σωστή τιμή και δεν σκοπεύει να ρίξει τις απαιτήσεις της.

Δύσκολα θα παραμείνει στη Σκωτία ο Kent.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com