Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rooney: “ Εφιάλτης για μένα αν το πάρει η Liverpool, να το πάρει η City ”

Rooney: “ Εφιάλτης για μένα αν το πάρει η Liverpool, να το πάρει η City ”

Ο Joe Gomez σε μονομαχία με τον Wayne Rooney.

Μόλις 7 αγωνιστικές έχουν απομείνει για το τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Premier League και με ευκαιρία την διακοπή των πρωταθλημάτων πολλοί παίκτες γνωστοποιούν την γνώμη τους για τη μάχη του τίτλου και την επιθυμία τους για τον πρωταθλητή. Ο τελευταίος ήταν ο Wayne Rooney.

Ο πρώην επιθετικός της Everton και της Manchester United παραχώρησε συνέντευξη στο TalkSport και τόνισε πως θα ζήσει έναν εφιαλτή, αν κατακτήσει το πρωτάθλημα η Liverpool και για τον λόγο αυτό προτιμάει να δει τους Cityzens πρωταθλητές στο τέλος της σεζόν.

Για την μάχη του τίτλου δήλωσε: 

“ Η φετινή είναι μια πολύ σπουδαία σεζόν για την Αγγλία. Δύο ομάδες διεκδικούν τον τίτλο και θα τον διεκδικήσουν μέχρι το τέλος. ” Είπε ο Wayne Rooney.

Η προτίμηση του για τον πρωταθλητή: 

“ Ελπίζω να καταφέρει να το κατακτήσει η City και όχι η Liverpool. Προσωπικά δεν θα αντέξω να δω την Liverpool πρωταθλήτρια. Θα είναι ένας εφιαλτής και για μένα και για όλους τους οπαδούς της Everton. ”

Γιατι δεν θέλει να το κατακτήσει η Liverpool: 

“ Το 2005 η Liverpool κατέκτησε το Champions League και ακόμα μιλάνε γι’ αυτό, οπότε αν κατακτήσουν αυτό το πρωτάθλημα θα το λένε για τα επόμενα 10 ή 15 χρόνια. ”

Ο Rooney θέλει να δει πρωταθλήτρια την City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com