Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Origi: “ Παίζω όπου θέλει ο προπονητής ”

Origi: “ Παίζω όπου θέλει ο προπονητής ”

Μπορεί να μην έχει αγωνιστεί πολύ τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Liverpool, όμως ο Divock Origi έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του και έχει βοηθήσει τους Reds να φτάσουν σε σημαντικές νίκες, όπως εκείνη με την Everton.

Ο Βέλγος παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό της Liverpool και τόνισε πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα και θα αγωνιστεί όπου του ζητηθεί.

Για τον ρόλο του στην ομάδα ο Divock ανέφερε: 

“ Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό παιχνίδι και εγώ προσπαθώ να ξεχωρίζω και να βοηθώ την ομάδα κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία. ”

“ Μένω πάντα συγκεντρωμένος και θέλω να προσφέρω στην ομάδα. Έχουμε μεγάλους στόχους ως ομάδα και το γνωρίζω αυτό, οπότε όποτε μου ζητηθεί θα παρουσιαστώ έτοιμος. Φυσικά και θέλω να έχω χρόνο συμμετοχής, αλλά το πιο σημαντικό είναι να πετυχαίνει η ομάδα τους στόχους της. ” Είπε ο Origi.

Για την συνέχεια: 

“ Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και μπορούμε να το κάνουμε. Πρέπει να παραμείνουμε αισιόδοξοι και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Εγώ θα αγωνιστώ όπου θέλει ο προπονητής. ”

Για την θέση του στο παιχνίδι με την Watford (5-0) : 

“ Την λάτρεψα. Από τις μικρές ομάδες συνήθιζα να παίζω στα άκρα και στην κορυφή, οπότε έχω συνηθίσει και τις δύο θέσεις. Μπορεί ο κόσμος να με έχει μάθει οπερισσότερο στην κορυφή, αλλά η αλήθεια είναι πως μπορώ να παίξω και στις δύο θέσεις.” Έκλεισε ο Divock Origi.

Ο Origi στον αγώνα με την Watford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com