Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alexander-Arnold: “ Δείξαμε τον χαρακτήρα μας ”

Alexander-Arnold: “ Δείξαμε τον χαρακτήρα μας ”

Τρείς πολύ σημαντικές νίκες πέτυχε η Liverpool σε διάστημα 7 ημέρων, έδειξε το μέταλλό της και έστειλε μήνυμα πως θα διεκδικήσει και τα δύο τρόπαια ως το τέλος, όπως τόνισε και ο Alexander-Arnold στις δηλώσεις του.

Οι Reds μπορεί να ισοφαρίστηκαν από τη Fulham, όμως κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από το Craven Cottage, όπως ακριβώς είχαν κάνει και το 2014, την χρονιά δηλαδή που έφτασαν μια ανάσα από την κατάκτηση της Premier League.

Ο Alexander-Arnold μίλησε για τη νίκη επί της Fulham:

“ Καταφέραμε να επιστρέψουμε μετά την ισοφάριση και να πάρουμε το παιχνίδι. Δείξαμε τον χαρακτήρα μας και αυτό ήταν πολύ θετικό για εμάς. ”

“ Τέτοιου είδους παιχνίδια μπορεί να περάσουν απαρατήρητα κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά είναι πάρα πολύ σημαντικά για εμάς. Πιστεύω πως στο τέλος της σεζόν και θυμόμαστε αυτό το ματς ως ένα από τα πιο κομβικά. ”

Την τελευταία εβδομάδα: 

“ Όλη η εβδομάδα ήταν δύσκολη. Ξεκίνησε από τη Burnley και το γκολ που δεχθήκαμε νωρίς και μείναμε πίσω στο σκορ. Ήταν δύσκολο και το ματς με την Bayern και τέλος η Fulham μας ισοφάρισε στο τέλος του αγώνα. ” Πρόσθεσε ο Trent Alexander-Arnold.

“ Η τελευταία εβδομάδα ήταν ένα τεστ για την ψυχολογία μας και εμείς το περάσαμε και κάναμε 3 νίκες. Δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι περισσότερο. ”

Τον χαρακτήρα και την βελτίωση της ομάδας: 

“ Ίσως πριν από μερικά χρόνια να μην είχαμε κερδίσει τέτοιο παιχνίδι, ειδικά κόντρα στη Fulham. Εμείς όμως δείξαμε τον χαρακτήρα μας πόσο καλή ομάδα έχουμε γίνει πλέον. ”

Ο Alexander-Arnold στη νίκη επί της Fulham στο Craven Cottage.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com