Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil van Dijk για Salah : “ Θα έρθουν τα γκολ ”

Virgil van Dijk για Salah : “ Θα έρθουν τα γκολ ”

Η τελευταία φορά που σκοράρε ο Mohamed Salah ήταν στις 9 Φεβρουαρίο στον αγώνα με την Bournemouth στο Anfield και έκτοτε έχει μείνει δίχως τέρμα για 7 συνεχόμενους αγώνες. Αυτό δεν δείχνει ωστόσο να προβλημάτιζει τον ηγέτη της άμυνας των Reds, Virgil van Dijk, ο οποίος δήλωσε πως τα γκολ θα έρθουν για τον Φαραώ.

Ο Mo Salah παραμένει όμως ο δεύτερος σκόρερ της Premier League με 17 τέρματα (όσα και ο Sadio Mane) και έχει 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Liverpool την φετινή σεζόν.

“ Ο κόσμος μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά εγώ πιστεύω πως όλες οι ομάδες της Premier League θα ήθελαν να τον έχουν στο ρόστερ τους. Τον έχουμε όμως εμείς και πιστεύω πως παίζει καλά. ” Είπε αρχικά ο Virgil van Dijk.

“ Τα γκολ θα έρθουν. Είναι κάτι, το οποίο απασχολεί πάντα τον επιθετικό και το έχει πάντα μέσα στο μυαλό του, αλλά πρέπει απλά να συνεχίσεις να δουλεύεις και να προσπαθείς στους αγώνες. ”

“ Έχει σκοράρει όμως πολλά γκολ για εμάς και τη φετινή σεζόν. Δεν είναι σαν εμένα, που έχω σκοράρει μόνο 3! Έτσι έχουν τα πράγματα. ”

Ο Mo Salah δεν έχει κληθεί στην Εθνική Αιγύπτου και θα είναι απόλυτα έτοιμος για τους τελευταίους αγώνες της σεζόν σε Αγγλία και Ευρώπη.

Πιστεύει στον Mo Salah ο Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com