Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αισθάνθηκε ενοχλήσεις ο Chamberlain, θα κάνει εξετάσεις

Αισθάνθηκε ενοχλήσεις ο Chamberlain, θα κάνει εξετάσεις

Την επιστροφή του στα γήπεδα έκανε σήμερα ο Alex Oxlade-Chamberlain με την ομάδα Under 23 της Liverpool στη νίκη με 1-3 επί της αντίστοιχης της Derby County.

Ο Ox αγωνίστηκε για 40 λεπτά και έγινε αλλαγή για προληπτικούς λόγους με τον Christie-Davies να περνά στη θέση του. Η Liverpool ανέφερε πως η αλλαγή έγινε για προληπτικούς λόγους, αλλά τελικά ο πρώην μέσος της Arsenal αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις αύριο.

Πάντως, είναι σημαντικό πως οι ενοχλήσεις δεν ήταν στο γόνατο. Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για ένα μικρό μυϊκό πρόβλημα, όπως ανέφερε και ο προπονητής της Under 23, Neil Critchley.

“ Ο Ox αντιμετώπισε ένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό και να είναι εντελώς καλά αύριο το πρωί. Το θετικό είναι ότι το πρόβλημα δεν ήταν στο γόνατό του. Το γόνατό του ήταν καλά. ”

“ Έδειχνε καλά στον αγωνιστικό χώρο και το απολάμβανε αρκετά. Η αρχική μας σκέψη ήταν να αγωνιστεί 45 λεπτά και αυτό σχεδόν το κατάφερε. Ελπίζουμε ο τραυματισμός του να μην είναι όσο σοβαρός έδειξε αρχικά. Θα το κοιτάξουμε τις επόμενες ώρες και θα κάνει εξετάσεις. ” Είπε ο προπονητής της Under 23 στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Οπότε, βρισκόμαστε σε αναμονή των εξετάσεων για το νέο πρόβλημα του Alex Oxlade-Chamberlain.

Ο Chamberlain επέστρεψε σήμερα στα γήπεδα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com