Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα κυνηγήσει την τιμωρία της City η Liverpool

Θα κυνηγήσει την τιμωρία της City η Liverpool

Αποφασισμένη να το πάει μέχρι τέλους είναι η Liverpool και θα κυνηγήσει την αυστήρη τιμωρία της πρωτοπόρου της Premier League, Manchester City μετά τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει για παραβίαση των κανόνων του Financial Fair Play.

Είναι η δεύτερη φορά που οι Πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με τις συγκεκριμένες κατηγορίες, καθώς είχαν παραβιάσει τον κανόνες του FFP και το 2015, όταν και υποχρεώθηκαν να δηλώσουν λιγότερους παίκτες στην Ευρωπαϊκή τους λίστα.

Η ομάδα του Pep Guardiola, όπως όλα δείχνουν παραβίασε ξανά τους κανόνες και είναι αντιμέτωπη με βαρύτατες κατηγορίες, όπως μεγάλο χρηματικό πρόστιμο ή ακόμα και αφαίρεση βαθμών. Η αφαίρεση βαθμών δεν θεωρείται πιθανή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποκλειστεί, ειδικά από τη στιγμή που η Manchester City είναι υπότροπη.

Η Premier League έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα και 12 ομάδες της πρώτης κατηγορίας του Αγγλικού ποδόσφαιρο πιέζουν για την τιμωρία της ομάδας του Manchester. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η Liverpool, η οποία είναι από τις μεγαλύτερες υποστηρίκτριες του FFP και θα κυνηγήσει την τιμωρία της Manchester City.

Η τήρηση του Financial Fair Play ήταν από τους βασικούς κανόνες που έθεσε ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, John Henry πριν αναλάβει τους Reds.

Ο Klopp ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα και κατέθεσε την άποψή του σχετικά με το FFP και τους κανόνες του: 

“ Προς το παρόν δεν έχω να πω κάτι πάνω σε αυτό. Για την ώρα γίνεται μια έρευνα, όταν τελειώσει και έχει αποτέλεσμα, τότε θα μπορώ να μιλήσω και να κάνω δηλώσεις. Τώρα δεν μπορώ να μιλήσω. ”

“ Εγώ πάντως πιστεύω στους κανόνες και τους υποστηρίζω. Ο ανταγωνισμός πρέπει να είναι δίκαιος. Δεν γνώριζω, αν έκανε κάτι παράνομο η Manchester City. ” Ανέφερε ο Γερμανός προπονητής της Liverpool.

Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζει η Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com