Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Δεν αλλάζει κάτι η δεύτερη θέση ”

Klopp: “ Δεν αλλάζει κάτι η δεύτερη θέση ”

Η Liverpool δεν βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Premier League από την προηγούμενη Κυριακή, όταν έμεινε στο 0-0 με την Everton εκτός έδρας και η Manchester City επικράτησε με 0-1 της Bournemouth και ο Jürgen Klopp εξήγησε, ότι οι Reds δεν πρόκειται να αλλάξουν κάτι στα πλάνα τους.

“ Ευτυχώς δεν έχουμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Για την ακρίβεια δεν θα αλλάξουμε κάτι. Το πλάνο είναι ένα και παραμένει το ίδιο, δηλαδή να κερδίζουμε τους αγώνες μας. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και δεν είναι εύκολο. Είναι δύσκολο. ” Είπε ο Klopp στους δημοσιογράφους όταν του έγινε η σχετική ερώτηση.

“ Δεν έχει σημασία αν θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα της City ή όχι (παίζει Σάββατο με την Watford εντός έδρας). Εμείς απλά θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Θα παλέψουμε και προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε πως μπορούμε να το καταφέρουμε. Θα παραμείνουμε αισιόδοξοι ως το τέλος. ” Πρόσθεσε ο Γερμανός τεχνικός.

Για τον αγώνα της Κυριακής είπε: 

“ Το πρόβλημά μας αυτή την εβδομάδα θα είναι ο αγώνας με την Burnley. Αυτός είναι ο αντίπαλός μας και θα είναι αρκετά δύσκολος. Περιμένω μια μάχη. Πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τον αγώνα. Ο Dyche έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα και βρίσκεται πάντα σε μια καλή θέση στο πρωτάθλημα. ”

Ο Klopp με τον Dyche μετά το παιχνίδι του πρώτου γύρου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com